Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Barbie li susler var sanirim ilk firsatta bakip eklerim:)[/QU
Bende de Barbie peçete,bardak ve tabakları var açılmamış 2 paket tabak toplam 16 adet,
2 takım bardak 16 adet ve 20 adet peçete olarak.
ne kadar bunlaracaba
bunu istiyorum bennn :)) nerdesiniz başka neler var elinizde acabaEki Görüntüle 1326540 Fotograf cektirme cercevesi 5 tl
bende şu çekmecelerimi kurcalayım eğer istediklerimi bulabilirsem ücretsiz yollarım canımartık şansına
Eki Görüntüle 1326540 Fotograf cektirme cercevesi 5 tl
Bende de Barbie peçete,bardak ve tabakları var açılmamış 2 paket tabak toplam 16 adet,
2 takım bardak 16 adet ve 20 adet peçete olarak.
bende dısney prensesleri şeffaf masaörtüsü , peçeteleri , bayrak duvar süsleri, ayrıca özel diktirilmiş pembe saten masa örtüsü, üzerine pembe tülü , sandalye giydirmeleri vs . tam takım hepsi var, bir kez bi saat d.gününde kullanıldı sadece, pembe beyaz (kullanılmamış ) balonlar, iyiki doğdun süsleri,pembe-beyaz grafon ponpon süsler vs. hepsi mevcut büyükbi konsept party yapmıştık dısney prenseslere dair herşey varistersen toplu olarakalır hiç uğraşmazsın ben tek tek diktirip didik didik her yerden arayarak almıştım hepsini
![]()
Istanbuldaym ")
canım saten örtü sandalye giydirme filan epey tutmuştu biz dışarda kalabalık bi party yaptığımız için paraya kıymıştık evde yapıyosan boşver onları çok masraf gidiyo onlara :) ama dısney şeffaf masa örtüsü peçeteleri d.günü süsleri bayrak süsleri balonlar grafon pon ponları toplu olarak uyguna sayarım...Yarın neler var bi bakıp özeline yazayım canım...