• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum günü evde nasıl yapılır ?

madamcocomo

tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2008
12.352
1.423
748
merhaba,ever benim derdim bu :)

5 yasında bır kızım bır de 3,5 yasında bır kızım var..şimdiye kadar dogum gününü 1 kere evde yaptım büyük kızımın 2 yas dogum gunu ıdı ,küşük olan o sıra 4 aylıktı dısarı cıkamazdım ..kasım ayı ..
ama sonra yaptıgıma bınpısman oldum tek basıma ıdım cok yoruldum..

sımdı evde mı yapsam gıbı bı dusunce var aklımda ..kalabalıgız yardımcı olucak arkadaslarım var bu sene.
daha once hep burger kıngte yaptım ..
cocuklara menu ve oyuncak ,buyuklere cay ..ben cay yanına bı tatlı bı tuzlu bı de kurabıye yaptım ..

bu sene kalabalık olacagız gıbı ..hessplıyorum cok cocuk cıkıyor..

oyle amca teyze cagırmadıgım halde.

ev kalabalıgı kaldırır ,ama ama ama
menu nasıl olur ,etraf cok mu kırlnır ..

ev yapma dogumgunun artıları nelerdır ..
bır de menu olarak ne yapabılırım ..

Evde yapmanın artsını eksisini bilemeyeceğim.Bu tercihle alakalı bir şey.Dışardan hazır bir kaç çeşit alabilirsin.Poğaça börek kek yapımı kolay salata tarzı şeyler cupcake ler olabilir.Madem kalabalıksınız yardım edecek kişi bazında.Herkes 1-2 çeşit yapsa yeter.Ev tabiki haliyle dağılacaktır.Bunu göze almalısın.
Çocuklara ilgilerini çekecek DVD film alabilirsin.Onu seyrederler.

ben hep kızımın dogum gününü evde yaptım hatta dogum günü pastasınıda kendim yaparım hiç dısardan almam.severim pasta börek işlerini evde dagılır tabi ama cocugum için hiç mühim degil temizlerim olur biter o mutlu olsunda ben ona herseyi hazırlarım canım yavrum benim.
sizde kıs gunu sıcacık evde yapın biraz kurabiye biraz pogaca biraz slata cesitleri pastayıda dısardan alın işte su .
içeçeck büyüklere cay cocuklar meyve suyu degişik seylerde alabilirsinz cerez cocuklara cikolata küçük hediyelr vs..

Ben geldim :)
Tam benlik konu kızımın 1 yaş gününe 5 ay var ama ne planlar yapıyorum ne planlar çook hevesleniyorum
Benim kuzenim evde 1 yaş Doğum günü yapmıştı oğluna çok güzel olmuştu
Tavana balonlar yapıştırmıştı bir sürü
Kapıları süslemişti
1 yaş kurabiyeler yaptırmıştı
Pasta yaptırmıştı
Slayt gösterisi vardı televizyonda
Kekler pogaçalar çaylar börekler meyve suları kola kurabiyeler ikram etmişti
Eğlenceliydi yani süslemeler çok tatlıydı
Ama ben dışarda Cafede falan yapmayı düşünüyorum karar veremiyorum doğrusu :) çok hevesleniyorum arkadaşlarım evde yap yardım ederiz falan diyorlar ama bilmiyorum:KK17:

aman bırakın oynasınlar hayat kısa temizlersinz olur biter bbir süpürge tut yeter.evi batıracak süsler alma her yere yapısır bulasır

Merhaba.
Çocuklarıniz cok küçük değil is yaparken rahatsızlık vermezler sanırım. Aksamdan poğaça borek yapabilirsiniz yanina da pasta yeterli bence.
Daha serbest olsun herkes alsim yesim diyorsanız havuc ve çikolata topları yaparsınız tarifi de kolay.
Artik doğum günlerini de aileler baya düğün gibi yapıyorlar. Sizin planiniz nasıl bilmiyorum ama abarti değilse pinterestte cesitli fikirler bulabilirsiniz masa düzeni hakkında. Eger butcenizi zorlamazsa ufak sembolik hediyelik yaptırabilirsiniz kizinizdan arkadaşlarına hatıra kalır.

bir tencere sarma makarna salatası ve pasta ,

çocuklara uçan balon çocuk sayısı kadar ,

çocuklara meyve suyu küçük kutularda döküp kırletmesinler ortalıgı ,

ortalıgı kirletecek süsler alma

Çok abartılı yapmanızın manası yok düğün gibi doğum günü saçma geliyor bana ben kızımın arkadaşlarını anneleriyle davet etmiştim hem benm de arkadaşlarım oluyor...evde çok güzel oldu gösterişten çok kızımın mutluluğu ve hisleri önemli

Teşekkür ederim hepinize ,
Öyle abartılı birşey düşünmüyorum düğün gibi ,
Ama arkadaşlarını kısıtlayanıyorum
Gecen sene azdı ama bu sene küçük kardeşi olanlar büyüdü ıkı çocuklu geneli
Çok teşekkür ederim fikir gitgide aklıma yattı:)

Ben geldim :)
Tam benlik konu kızımın 1 yaş gününe 5 ay var ama ne planlar yapıyorum ne planlar çook hevesleniyorum
Benim kuzenim evde 1 yaş Doğum günü yapmıştı oğluna çok güzel olmuştu
Tavana balonlar yapıştırmıştı bir sürü
Kapıları süslemişti
1 yaş kurabiyeler yaptırmıştı
Pasta yaptırmıştı
Slayt gösterisi vardı televizyonda
Kekler pogaçalar çaylar börekler meyve suları kola kurabiyeler ikram etmişti
Eğlenceliydi yani süslemeler çok tatlıydı
Ama ben dışarda Cafede falan yapmayı düşünüyorum karar veremiyorum doğrusu :) çok hevesleniyorum arkadaşlarım evde yap yardım ederiz falan diyorlar ama bilmiyorum:KK17:
5 ayy :) benim kalan süreyi duysan düşer kalırsın herhalde:)))
İlk doğum günü bi başka:)

Back
X