• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum Fotoğrafları-Mucize Anları

teytey6

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
7
0
16
Ankara
Merhabalar,

Ben Özlem Dağ. Ankara'da doğum fotoğrafları çekip anne babaların o mucize anlarına tanıklık ediyorum. Her bir doğum benim için yeniden doğmak gibi...

Mucizeleri her zaman en uzağımızda, en olmadık olaylarda ararız. Bir peri gelecek ve sihirli değneğiyle hayatımızı baştan aşağıya değiştirecektir. Bunu bekleriz ömrümüz boyunca. Oysa hep beklediğimiz o mucize, hemen gözümüzün önündedir. Ve mutlaka bizim de başımıza gelmiştir. Evet, kendi yaşamımızdan bahsediyorum. Annelerimizin yüreğinden koparak ilk soluk almaya başladığımız o an, aslında kendi mucizemizi yaşamaya başladığımız andır. Eminim ki hepimiz, bir anne babanın hayatına bir peri olarak girip sihirli değneğimizle mucizevi bir şekilde yaşamlarını değiştirmişizdir.

Ben de herkes gibi bu mucizeyi "unutalı" uzun zaman olmuştu. Tam da mucizelerden umudumu kestiğimde, artık mucize diye birşeyin olmadığına inanmaya başladığım dönemde başladım doğum fotoğrafçılığı yapmaya. O günden bu yana defalarca kez, farklı biçimlerde çok başka mucizelere tanıklık ettim. Bir bebeğin, annesinin varlığından koparak ilk nefesini alışı ve ilk çığlıklarını atışını her zaman şaşkınlıktan irileşmiş gözlerle ve her anı yakalayıp tutmak isteyen fotoğraf makinemle karşıladım, karşılamaya devam ediyorum.Bir süre sonra bu mucizeleri, herkesle paylaşmaya karar verdim. "Unuttuğumuz" o mucize anlarını hatırlayalım, yaşamımıza ışık yapalım diye. $1.jpg $2.jpg $4.jpg $5.jpg

evet ben de merak ediyorum fiyatlar nasıl acaba bilgi verebilir misiniz? bir de illa özel hastanede mi doğum yapmak gerekiyor acaba?

Yeniden merhabalar,

Herşeyden önce hayırlı olsun :)

İlk olarak ne yazık ki özel hastanede doğum yapmak gerekiyor, devlet hastaneleri çekimlere -henüz- izin vermiyor. Ya da ek ücret istiyorlar... Hastane yönetimine göre değişiyor bu durum.

Fiyatlara gelince... Aslında bunu sizlerle birlikte belirliyoruz... Size özel, istediğiniz şeylere göre özel paketleri birlikte hazırlıyoruz. Ama bir fikir vermesi açısından:

Hamilelik+Doğum Anı+Doğum Sonrası+NewBorn Baby çekimleri en geniş paketimiz. Bu maddelerden istediğinizi ekleyip çıkarabiliyorsunuz, buna göre de fiyatlar değişiyor elbette. Bu paketin bedeli, 1500 tl. Paketin içinde 250-300 kadar dijital fotoğraf, 40-50 fotoğraflık büyük boy bir fotoğraf albümü var.

En küçük paketimiz ise Doğum+Doğum Sonrası paketimiz. Bunun ücreti de 700 tl. Bu pakete de 100-150 kadar fotoğraf ve fotoğraf albümü dahil...

Bu paketlere istediğiniz maddeyi ekleyip çıkarmak sizin isteğinize kalmış :)

Umarım yanıtlar yeterli olmuştur, lütfen her türlü soruyu sormaktan çekinmeyin :))

Sevgiler...

Öncelikle ALLAH en güzel şekilde bebeklerinizi elinize almak nasip etsin... bende 5 ay öncesinde o güzel duyguyu tattım çok şükür bu güzel unutulmaz ve unutulmaması gereken anlarınızı elinizden kayıp gitmesini istemiyorsanız elimizden geleni yapmaya hazırız doğum fotoğrafçısı olarak çalışmaktayım çok uygun ve cüzi fiyatlarla paketler hazırlamış bulunuyorum çünkü her anne bunu ister ama çoğu zaman bütçe engel olabilir bu yüzden bir anne olarak bu duygularınızı isteğinizi gerçekleştirelim bilgebalcan........... paket hakkında mesajlarınızı bekliyorum...

Merhaba. Sinema Tv mezunuyum. Haber kameramanligi yaptim. Kariyerime portre fotografciligi, düğün nişan kına gecesi fotoğraf ve kamera çekimleri ve doğum fotoğrafçısı olarak devam ediyorum. Doğum fotoğraf fiyatlarım yüksek kalite fotokitap paket dahilinde olmak üzere 500 ile 800 arasındadır. Gerçek bir uzmandan profesyonel ve uygun ücretle hizmet almak isterseniz bana yazın lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back