ben istanbulda dogum fiyatlarını daha ucuk duymustum hep.. ben izmirde yapıcam dogumu sezeryan ve normal arasında sadece 100 tl fark ediyor.. 3000tl vericem..
canım ben kahraman koldaya gidiyorum dogumum kahraman bey ile birlikte çınarlı hastanesinde olacak kısmetse:) senin??canım öncelikle hayırlı doğumlar hangi hast.ve dr gidiyorsun merak ettim bende izmirdeyim
kızlar ben adanada oturuyorum geçen sene hmileleğim boyunca hep özel hastaneye geldim doktorum çok iyi biri....ve doğumumu da aynı yerde yaptım...geçen sene spinal sezaryan 265 lira ödedik..bu arada
ssklıyım eşimden faydalanıyorum...
sizin fiyatlar niye öyle uçuk yaaa
slm tatlım bende adanada özel adana hastanesine gidiyorum ewet bizim burda doğum fiyatları dha uygun sen hangi hastaneye gidiyodun dr un kimdi
slm arkadaşlar bende bahçelievler medikalparkta sezeryan olucam 2100 tl demişlerdi bize.bnm bide serklaj dikişim var,dikişlerin atılmasına 2000 tl verdim alınmasınada ayrı para isterlerse hiç şaşırmam Allah yardımcımız olsun...:18:
hemen hemen aynı zamanda yapıcaz doğumumuzu inşallah canım,sen hangi doktora gidiyosun?memnunmusun doktorundan ve hastaneden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?