• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum fiyatları..

oylum27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2010
206
19
98
İstanbul
arkadaşlar ben medical park bahçelievler hastanesine gidiyorum..eşim genel cerrah,devlet hastanelerinde doğum yapmak istemediğim için burayı tercih ettim..doktorumdan,hastaneden çok memnunum ama fiyatları bana çok uçuk geldi..2000 normal epiduralli falan diil,2500 de sezeryanmış..size de çok gelmedi mi?üstelik emekli sandığına da bağlıyız yani..dşğer özel hastane fiyatları nasıl?değiştirsemmi hastanemi acaba?çok bişey de kalmadı dğuma..ay çok karıştı kafam..:50:

sezeryan fiyati normal...bende Levent taraflarnda bi hastaneye gidiyorum ve aynı fiyat, sadece normal dogum biraz daha ucuz seninkinden...başka bi hastane emekli sandigi anlaşmali fiyatını 2700 dedi bana..

ben yeditepe univ hastanesıne gıdıyorum sıgorta indirimiyle 3000 tl sezeryan ama sıgorta bıze odeyecek sonra özel sıgorta..

ben istanbulda dogum fiyatlarını daha ucuk duymustum hep.. ben izmirde yapıcam dogumu sezeryan ve normal arasında sadece 100 tl fark ediyor.. 3000tl vericem..

ben istanbulda dogum fiyatlarını daha ucuk duymustum hep.. ben izmirde yapıcam dogumu sezeryan ve normal arasında sadece 100 tl fark ediyor.. 3000tl vericem..

canım öncelikle hayırlı doğumlar hangi hast.ve dr gidiyorsun merak ettim bende izmirdeyim

medical parkın fiyatları öyle canım pahalı
dışarısıda normal 1250- sezerya 2000 sanırım genelde
zor karar son anda değiştirmek
Allah yardımcınız olsu n

kızlar ben adanada oturuyorum geçen sene hmileleğim boyunca hep özel hastaneye geldim doktorum çok iyi biri....ve doğumumu da aynı yerde yaptım...geçen sene spinal sezaryan 265 lira ödedik..bu arada
ssklıyım eşimden faydalanıyorum...
sizin fiyatlar niye öyle uçuk yaaa:53:

kızlar ben adanada oturuyorum geçen sene hmileleğim boyunca hep özel hastaneye geldim doktorum çok iyi biri....ve doğumumu da aynı yerde yaptım...geçen sene spinal sezaryan 265 lira ödedik..bu arada
ssklıyım eşimden faydalanıyorum...
sizin fiyatlar niye öyle uçuk yaaa:53:

slm tatlım bende adanada özel adana hastanesine gidiyorum ewet bizim burda doğum fiyatları dha uygun sen hangi hastaneye gidiyodun dr un kimdi

slm tatlım bende adanada özel adana hastanesine gidiyorum ewet bizim burda doğum fiyatları dha uygun sen hangi hastaneye gidiyodun dr un kimdi

ben özel metro hastanesine gidiyordum....çokta memnunum...
selçuk aslan doktorum....çok tecrübeli bir isim...

özel çapada doğum fiyatları çok uygun ssk karşılıyo normal 250 zorunlu sezeryan 450 istek üzerine seeyan 600 1gece kalıomuşssun 2000-3000 normal dogum için bence cok fazla:75:

slm arkadaşlar bende ümraniyede özel bir hast gidiyorum normal 300 tl sezeryan 600 tl bence değmez yani öyle 2000 3000tl vermeye sonuçta 1-2 gece kalıp çıkacağız...

izmirde malesef cok seçenek yok... özeller tamamen özel ve iyi olan 2-3 tane var(onlarında fiyatları aynı 3000 ve 4000 arasıı).. diğer ssk anlaşmalı özellerde tıp merkezinden bozma yerler insana hiç ama hiç güven vermiyor.. devlet hastanesi ve üniv. hastanelerini maalesef muamelelerinden dolayı hiç düşünmedim. banada cok abartı geliyor helede normal dogum için bu rakam ama baska secenek yok malesef..

slm arkadaşlar bende bahçelievler medikalparkta sezeryan olucam 2100 tl demişlerdi bize.bnm bide serklaj dikişim var,dikişlerin atılmasına 2000 tl verdim alınmasınada ayrı para isterlerse hiç şaşırmam Allah yardımcımız olsun...:18:

doktorum Latif Celal Küpelioğlu tv ye çıktıktan sonra adam ünlü oldu fiatları fırladı muayeneside 100 tl sgk lı 85 tl hergidişimizde testler felan bisürü para ödeyip geliyoruz maalesef...

slm arkadaşlar bende bahçelievler medikalparkta sezeryan olucam 2100 tl demişlerdi bize.bnm bide serklaj dikişim var,dikişlerin atılmasına 2000 tl verdim alınmasınada ayrı para isterlerse hiç şaşırmam Allah yardımcımız olsun...:18:

hemen hemen aynı zamanda yapıcaz doğumumuzu inşallah canım,sen hangi doktora gidiyosun?memnunmusun doktorundan ve hastaneden?

naptiniz yaa cok ucuk fiatlar.ben ocakta dogum yapttim kocaeli gebze ozel yuzyil hastanesinde normal dogum bir gece kaldim 301 tl odeyip ciktim.sskli esimden dolayi yararlaniyorum.muayenesi de 32 tl sskli.son haftalarda da nstye baglaninca 5 tl de oyle.doktorum da ahmet riza esmer.ben cok memnun kaldim.temizde hastane.birsuru hemsire basinda.drumda doguma girdi...bnce o 2000 3000lerle bebeginizin odasini hazirlarsiniz.hele ki normal doguma hic degmez.cunku nerdeyse herseyi sen yapiyorsun...allah yardimciniz olsun...kolay dogumlar diliyorum...

naptiniz yaa cok ucuk fiatlar.ben ocakta dogum yapttim kocaeli gebze ozel yuzyil hastanesinde normal dogum bir gece kaldim 301 tl odeyip ciktim.sskli esimden dolayi yararlaniyorum.muayenesi de 32 tl sskli.son haftalarda da nstye baglaninca 5 tl de oyle.doktorum da ahmet riza esmer.ben cok memnun kaldim.temizde hastane.birsuru hemsire basinda.drumda doguma girdi...bnce o 2000 3000lerle bebeginizin odasini hazirlarsiniz.hele ki normal doguma hic degmez.cunku nerdeyse herseyi sen yapiyorsun...allah yardimciniz olsun...kolay dogumlar diliyorum...

hemen hemen aynı zamanda yapıcaz doğumumuzu inşallah canım,sen hangi doktora gidiyosun?memnunmusun doktorundan ve hastaneden?

cnm doktorum latif küpelioğlu bi ara show tv de doktor programı yapıyodu doğumum ocak 20 si gibi dedi tüp bebek ve riskli bi gebelik olduğu için malesef sezeryan olucam normal doğum isterdim ama olsun önemli olan kızımı sağlıcakla kucağıma alayım inş...hastaneden ve doktorumdan çok memnunum fiyatlar çok uçuk tek kötü yanı o çok güzel ilgileniyorlar okadar ödemeye ilgili olmak zorundalarda zaten...normal doğum 1500 tl sezeryan 2100 tl sgk sız sezeryan 4500 tl demişlerdi 3-4 ay önce doğum olana kadar zam gelmez inş.oylum buarada aynı zamanda ve aynı hastanede doğum olursa birbirimizi ziyaret ederiz:):):emir_bebek:

maalesef özel hastanelerde fiyatlar çok uçuk,,

ama bu hastanelerde biraz pazarlık etmenin faydası var.direk istedikleri ücreti kabul etmemek lazım çünkü düşüyorlar,

bende ankarada Bayındır hastenesinde doğum yapıcam geçen sordumm fiyatlar için "Doğum paket ücretimiz 3500,00 TL’dir. Normal doğumda 1 gün, sezeryan doğumda 2 gün tek yataklı odada kalış, ilaç, malzeme, doktor ücreti, bebeğin ilk muayenesi, kan grubu ve aşısı paket ücrete dahildir" dediler

Back