• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum esnasında altına kaçırma

hadi ya! 2 ay intörnlük yaptım hiç de normal doğurup da kendi odası olan görmedim hepsi travaydaydı ve hiçbirine lavman yapılmadı
zorunlu filan da değil
ve evet kakasını yapanı da gördüm

sen görmemişin ben normal doğurdum tek kişilik sancı odasında sancı çektim annem eşim yanımdaydı

lavman isteğe bağlı değil zorunlu olarak yapılır normal doğumda.doğumhanede görmemeniz normal çünkü hasta doğum odasına alınmadan kendi odasında yapılır öyle alınır doğuma.

bende özel hastanede doğum yaptım, kendi odamda çektim sancımı. doğumdan önce lavman yapmadılar üstelik deli gibi istedim çünkü açılmam çok azdı suni sancı verilmişti 3 dk da bir çok feci sancı hissediyordum ve tuvaletimi yapamıyordum sancıdan ıkınamıyordum.

Son düzenleme:
bende özel hastanede doğum yaptım, kendi odamda çektim sancımı. doğumdan önce lavman yapmadılar üstelik deli gibi istedim çünkü açılmam çok azdı suni sancı verilmişti 3 dk da bir çok feci sancı hissediyordum ve tuvaletimi yapamıyordum sancıdan ıkınamıyordum.

bende iki hafta önce doğum yaptım doktorum lavman vermedi istedim çünkü tuvaletim gelmişti bana suuni sancıda vermedi erken doğumdu tuvaletimi yaptıgımıda hissettim sancm olmaadığı için bebeğim doğdu çok şükür erken doğdugu için herşeyi normal yapmak istedi sanırım doktorum ama ben memnun kaldım o anda yaılan herşey normal geliyo doktora öncesinden söylemiştim ama sorun değil dedi lavman yapmak istemiyorum dedi

ben 2 bebeğimide devlet hastanesinde doğurdum,ve 2sindede lavman yaptılar hemde sormadan,çünkü mecbur bişey bu tuvaletim yok benim desenizde yapılacak bişey ,ve ben ilk seferinde acemi olduğum için sormuştum bu niye yapılıyo bana diye,verilen cevap şuydu bu senin makat bölgendeki maddeleri boşaltıcak ve oranın boş olması bebeğin doğum kanalından rahatlıkla geçmesini sağlıycak rahat ol demişti,ve lavman yapılmıştı,2dk sürmedi koşa koşa wcye zor yetiştim,bi güzel boşalttım:23:sonrada rahmin tamamen açılmasını bekledim ve 2-3 ıkınmayla 5dk'da bebeğimin sesini duydum ,hatta gözümün önünden gitmiyo oğlumu alıp silmek için biyere yatırmışlardıda bende ona bakıyorum gözleri faltaşı gibi açmış sinirli bi mimikle:53: ,ne çıkardınız lan beni anamın karnından rahatım iyiydi:47: dercesine kaskatı bakıyodu:1::nazar::emir_bebek:aallahım uzun ömürler versin yavrularımıza sağlıkla:16::16::16:

ben de lavman yapıldığı halde yaptım sanırım doğum sırasında. doktoruma sordum yok yapmadın falan dedi ama bana yaptım gibi geliyor :D
bunları düşünmeyin o an hiç de umurunuzda olmuyor emin olun siz ıkınmanıza bakın :D

canım bende iki defa doğum yaptım.ikiside özel hastanedeydi.birincisinde lavman yapmışlardı.ben utandım kendim yapayım dedim müsade etmedi hasta bakıcı düzgün yapamazsan doğum esnasında sıkıntı olmasın dedi.ve öyle bi sıkıntı olmadı.ama ikinci doğumumda başka bi hastanede yaptım ve doğuma gittiğimde 8cm açıklık vardı.ebe lavman yapmıyacağım dediki benim tuvalete gitmem gerekiyodu ama sancımın şiddetinden tuvalete gidemedim.doğal olarak doğum esnasında senin dediğin gibi kaçırdım.aksi mümkün değildi zaten çok sıkışmıştım ama doğum başlamıştı.ıkınıyorsun bide tüm gücünle.ama ozaman dünya umrunda olmuyo zaten.bide ebe ve doktorum çok rahatlatmıştı sağolsunlar.biz daha neler görüyoruz hiç önemli değil sakın kafana takma demişlerdi.elinden gelen bişey yokki.ama sancıların erken başlarsa kendin evde bile yapabilirsin lavmanı.benim vaktim olsa yapardım.

benim doğumum 9 saatlik suni sancı sonrasında sezaryen oldu altıma kaçırma durumum olmadı ama o sancı anında çok afedersiniz dağ gibi yığılsa bile kakanız umurunuzda olacağını sanmıyorum tek düşündüğünüz bir an önce doğurup rahatlamak oluyor. ıkınma anında yapılması da doğal bir durum ben sancı çekerken doğum masasında ki bir kadınlara ebenin kaka yapar gibi ıkın dediğini duyuyordum.

Back