Doğum dikişleriniz ne zaman iyileşti?

zammbak

ZIRZIRCAN'ın anneciği
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
3.548
330
73
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, doğum yapalı 28 gün oldu ama henüz dikişlerim düşmedi
Düşen oldu ama henüz düşmeyen dikişlerim var, ayrıca içtende dikişlerim var benim.
İlk 1 haftada enfeksiyon kaptı ve doktor antibiyotik krem verdi, o biraz iyi geldi ama henüz düzelmedi malesef, hala zaman zaman ağrı hissediyorum.
Tam olarak ne zaman düzelir bu dikişler, birde 2 gündür çok kaşınıyor dikişlerim, 40 günümüz dolacak ama henüz düzelmedi, geçmeyecek diye çok çekiniyorum
Birde şimdiden ilk ilişki için stres yapıyorum, dün ilkkez dikişlerime baktım, çok dikişim yok ama vajina toparlamamış kendini.
Birde vajinanın baya daraldığını hissediyorum, ilk ilişkide yırtılır diye stres yapıyorum.
Kafamda bir yığın soru var, doktorumda 40 gün sonra doğum kontrol için gel dedi, bende dikişleri kontrol ettirmek için gitmek istiyorum.

güzelim sıkma kendini, en azından sıkmamaya çalış. stressiz bir anneye ihtiyacı olan bebeğin var senin. normal doğum yapmadığım için o konuda bişe diyemicem maalesef

canim oncelikle kendini bos korkularla doldurup su en guzel gunlerini mahvetme
bebisinin tadini cikart inan nasil buyudugunu anlamayacaksin bu korkular ve stres yuzunden onun en guzel gunlerini kaciriyorsun ..

kendine zaman ver iyi hissetmiyorsan iliski icin sakin acele etme
daha 28 gun olmus 40 gunu bi bekle sonra kontrolune git hala kendini hazir hissetmiyorsan sakin iliskiyi deneme ..
sana iyi bi haber bir dikis kasiniyorsa iyilesiyor demektir
hem enfeksiyon iyilesmeyi geciktirir o yuzden gunlere takilma belki senin 40 gunde degil 60 gunde duzelecek ..
kendine ve bebisine dikkat et ..saglikla hayirla buyut insallah minigini ..

benim neredeyse 2 ay sürdü kafaya takma benimde zor düştü kaşıntı iyileşirken de olabiliyo

Ben 4'cü aya girdim, dikis ipleri düstü fakat hala tamamen gecmedi, hatta arasira hala acidigi oluyor...

teşekkürler cvplar için, rahatlattınız, umarım biran önce geçer
canım bebegini saglıklıca büyüt insallah

sana enfeksıyon olmasın dıye bır sıse ıcınde ılaclı bır su vermedıler mı yıkaman ıcın
ben 40 gun o suyla yıkadım ve ınarmısın o su o kadar ıyı gelıyordu kı
kasıntı oluyor o sırada da dıkısler dusuyor zaten
bende korkuyordum ılıskı ıcın acıyacak gıbı gelıyor ama 40 gun sonunda hıc bısey olmuyor
hıcte korktugum gıbı olmadı yanı
ınsallah senınde oyle olur
Ben 4'cü aya girdim, dikis ipleri düstü fakat hala tamamen gecmedi, hatta arasira hala acidigi oluyor...

ah canım yaa senın cokmuydu acaba dıkısın
cok gecmıs olsun

bana vermediler, kullandığım kremler bitince geçmemiş olursa ondan alıcam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…