Merhaba arkadaşlar, doğum yapalı 28 gün oldu ama henüz dikişlerim düşmedi ![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Düşen oldu ama henüz düşmeyen dikişlerim var, ayrıca içtende dikişlerim var benim.
İlk 1 haftada enfeksiyon kaptı ve doktor antibiyotik krem verdi, o biraz iyi geldi ama henüz düzelmedi malesef, hala zaman zaman ağrı hissediyorum.
Tam olarak ne zaman düzelir bu dikişler, birde 2 gündür çok kaşınıyor dikişlerim, 40 günümüz dolacak ama henüz düzelmedi, geçmeyecek diye çok çekiniyorum![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Birde şimdiden ilk ilişki için stres yapıyorum, dün ilkkez dikişlerime baktım, çok dikişim yok ama vajina toparlamamış kendini.
Birde vajinanın baya daraldığını hissediyorum, ilk ilişkide yırtılır diye stres yapıyorum.
Kafamda bir yığın soru var, doktorumda 40 gün sonra doğum kontrol için gel dedi, bende dikişleri kontrol ettirmek için gitmek istiyorum.
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Düşen oldu ama henüz düşmeyen dikişlerim var, ayrıca içtende dikişlerim var benim.
İlk 1 haftada enfeksiyon kaptı ve doktor antibiyotik krem verdi, o biraz iyi geldi ama henüz düzelmedi malesef, hala zaman zaman ağrı hissediyorum.
Tam olarak ne zaman düzelir bu dikişler, birde 2 gündür çok kaşınıyor dikişlerim, 40 günümüz dolacak ama henüz düzelmedi, geçmeyecek diye çok çekiniyorum
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Birde şimdiden ilk ilişki için stres yapıyorum, dün ilkkez dikişlerime baktım, çok dikişim yok ama vajina toparlamamış kendini.
Birde vajinanın baya daraldığını hissediyorum, ilk ilişkide yırtılır diye stres yapıyorum.
Kafamda bir yığın soru var, doktorumda 40 gün sonra doğum kontrol için gel dedi, bende dikişleri kontrol ettirmek için gitmek istiyorum.