Doğum dikişleri

pufudukcuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2011
17
0
36
Muğla
hazıranın 7 sınde doğum yaptım acaba dikişlerim dustumu bılmıorum acemıyım bıras ilk doğumum dikişler dısından belli oluor mu dustugunu nerden anlayabılırım yardımcı olun lutfen daha esimle beraber olmadım bu yusden ....

netten araştırıp bak.bulursun mutlaka.ben sezeryan olduğum için bişey diyemeyecem ama 3 normal doğum yapmış ablamdan yola çıkarak şunu diyebilirim ki 40 ın daha yeni çıkmış ve dikişlisin eşinle ilişki biraz canını yakabilir dikkatli ol...

bi doktora gitsen en dogrusu olur, bakar dikisler ne alemde:44:
dogumdan sonra kontrole gitmedinmi

canım doktora gitsene zaten yakında kontrolün olması lazım, zaten artık dikişler çeşit çeşit, düşeni var, düşmeyeni var

mrb ark bazen farklı iple dikolar düşmüo ipler doktora git ilişki için acele etme muayne ol öle hem kırk yeni çıkmış tekar hamile kalma durumun yüksek dikkat et

dıştan nasıl dörünsün uygun pozisyon almadan aklın karışmış git bence doktora

yokmu normal dogum yapıp ardından dikişi olan hıc bıras bılgı versenıs doktora gtmektn bırs korkuyorm suan bır problem yk acı falan sadece esımle beraber olmaktn krkyrm dıkısler dusmemıstr belkı dıe vajına nasl oluo dıkıs dustuktn snra

kırkın çıkınca zaten muayneye gitmen lazım korkma canın yanmaz muaynede kendin kontrol ettin mi elinle bi yokla spiral kont yapar gibi

benim lazerle sanırım ama ablamda senle yaptı dikiş yok ondada canım senin neden öyle yaptılar

SLM Benimde dikisim vardi az bise icten az distan hapsurunca bile kapali hissediyodum rahatsiz ediyordu bizim burda hollandada hemsire gunluk kontrol ediyor senin orda yokmu?

yok cnm yaa sey gece baktımda dısta altta sag tarafta boyle alt alta 2 cızık var gıbı gerılınce acıo uzerıne doundum mu sert deıl dustumu kı acaba

dikişler şimdiye kaynamıştır. normal doğum yaptım içten dikiş gözükmez, dıştan da çok olmuyor zaten. ama doğumdan 2 hafta sonra gelmemi söylemişti doktor gittim iç dikişleri doktor kontrol etti, dış dikişlerde sorunum oldu erken atmış, kaynamadan onun için merhem kullandım.ilişki içinse acele etme, ilkönce doktora görün derim.

vallahı su akıntı dedıklerı coktan gectı sımdı problem yokta ılıskı ıcın korkyrm altta 2 tane cızık gıbı yer vr sanırm dıkısler ama sert deıl gecmısmıdır denedık esımle ama sol tarafım acıo gıbı oldu bırktk dıkıs olsa yırtılırdı sanırım

doğumdan sonra ister istemez belli bir zaman ilişki sırasında acı çekiyorsun. kayganlaştırıcı birşeyler sürmen fayda edebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…