Doğum değilde o dikiş

normal doğum yapmış biri olarak yazıyorum kızlar sakın ama sakın korkmayın kesinlikle kesildiğini filan hissetmiyorsunuz..dikerkende hissetmiyorsunuz.. hiç korkmayın..

ben kesildiğini doğum gerçekleşdikten sonra doktorum dikişi atıcam dediğinde anlamıştım:KK48: düşünün kesildiğini hissetmemişim bile:KK52:

Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah..

okurken bile kasildim:KK43: sonunu dusununce iyide galiba ben cok korkuyorum dogumdan kizlar

Benki evlendigimde korkudan esimle 1bucuk yıl iliskiye girememis biri olarak normal doğum yaptim.anlayin canim ne kadar tatlı.bende kesik olmadi bebek cikarken kendi yirtmis dogumdan hemen sonra doktor dikmeye basladi.uyusturdumu uyusturmadimi bilmiyorum gormedimde.ama zerre bsy hissetmedim.ayrica cocuk cikarkende aci falan olmuyo arkadaslar.denildigi gibi isin zor kismi sadece sanci cocuk dogar dogmaz bitiyo agri rahatliyosunuz.onerebilecegim tek sey sanci geldiginde burundan nefes alip agizdan vermek iyi geliyo.sanci cekerken hic yatmadim hep gezdim hastanede :)

Ya uyuşturulmazsa olur mu bi Yazmış diri diri diye neden böyle korkutuyo anlamadım ben iki çocuk getirdim her ikisinde uyuşturup dikş attılar ve üçüncüye hamileyim sakın korkmayın ve böyle diyenleri de dinlemeyin

X