doğum da suni sancı

elif_serra

Guru
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2008
97
33
288
Konya
merhabalar.. ablam normal doğum yapıcak.. 5 nisan demişti doktoru. perşembe günü gidince 4 nisan cumartesi gel, suni sancı verelim demiş ısrarla. bebek 3 kilo 750 gr olduğu için, ne kadar fazla vakit geçerse daha fazla kilo alır doğum zor olur demiş. ablam da eğer suni sancı verilir ve doğum yine 5 ve ya 6 nisan da yani normal vaktin de olursa, boş yere sancı çekeceğini düşünüp endişeleniyor. acaba pazar günü mü gitse doktora.. pazartesi de doktoru olmıcak, doğum pazartesiye sarkarsa naparım diye düşünüyo...bir de doktor doğumu kendi işine göre mi ayarladı diye de düşünüyor:bbo:
doğum tecrübeleri olanlar bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz sizce yarın gitsin mi doktoruna?????
:uhm::uhm::uhm:

doktor çağırdıysa gitsin suni sancı dediği serum. bağlıyacaklar doğum hızlanacak. ablan kaç haftalık hamile. ayrıca doktora güvenmiyorsa onunla doğuma da girmesin zaten...

doktoruna güvenior ama insanın aklına herşey geliyo işte.. etrafımızdan duyduklarımız korkutuyo ..
ablam haftasını bilmiyorum da normal doğum yapacağı tarih 5 nisan

canım etraftaki insanlara bakmayın sakın.benim günümde gelmişti ama kendiliginden agrım gelmedi dr gittim acılman var yatıralım hastaneye dedi suni sancı verelim dedi.bende kabul ettim.6-7 saat sancı cektim.2 saati şiddetliydi sadece.korkulcak bişi yok gitsin bence.etraftakiler binbir türlü laf söylerler.ama eninde sonunda o agrı cekilip o bebiş muhakkak cıkıcak

bende günümün dolduğu tarihte suni sancıyla yaptım doğumumu doktoruna güveniyorsa gitsin etraftaki insanlar benide korkutmuşlardı suni sancı çok kötü diye ama ben 3 saatin sonunda aldım kızmı kucağıma insanların laflarına bakmayın biz kadınlar bayılırız birbirimizi korkutmayı

5 nisan normal doğum yapma günü. bir önceden çağırmıştı doktor ama ablam bugün gitmedi dışarda geziyo
akşam gider belki yada yarın

kendine güvenmio galiba bugün gitmedi. sancısı falan da yok. ama çocuk 4 kilonun üzerine o ayrı konu..
diğer yeğenimde 4.5 kilo doğmuştu normal ve kolay bi şekilde. Allah yardımcısı olur inşallahhhhhhh

yanlız ben anlamadım ki, doğum için sancı yok, su gelmemiş. yani doğumun başladığına dair herhangi bir işaret yokken neden vaktinden önce doğum yapmasına çalışıyor ki doktor? zaten vakti geldiğinde doğum sancısıyla doğar yanlış mı düşünüyorum? eğer son günlerine gelmişse zaten birkaç günde en fazla kaç gram alır ki bebek?

suni sancı konusunda ne kadar ağrı çekeceği acı eşiğiyle alakalı bir durumdur. normalde doğum sancısı belli aralıklarla gelir-gider. ama suni sancıda doğumu hızlandırmak için kesilmeyen bir ağrıdır. kimi az hisseder kimi çok. kişiye göre değişir. allah kolay bir doğum nasip etsin inşallah :Saruboceq:

amin teşekkürler. hiç bir doğum belirtisi yokken dedi tabi. erkenden suni sancı verip 3 gün sancı çektittiren doktorlar varmış. ablamda bugün gitmedi artık yarın gitcek inş.
inşallah kolay olurrrr

ksesınlıkle katılıyorum.
benımde suyum gelmişti..
sancım yoktu acılmam azdı.
mecburen suni verdıler tehlıkelı bır durum oldugu ıcın
ama ablanın yerınde olsam gıtmezdım..
eger bebek normaldn fazla kıluysa zaten sezaryen yapılmalı rsıke atılmamalı,degılse de gunu zaamanı gelınce dguyorlar zaten..kendılıgınden baslayan ve devam eden doğum bence cok daha rahat olur gıbı gelıyor..:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…