Çatlaklar dogum catlakları degil başka catlaklar

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

akasya_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2009
119
0
36
ben dogum yapmadım ama kilo alip varmaktan yada sadece kilodan kolumda bacaklarımın arkasinda ve gögüslerimde çatlak var evde uygulanacak bi yöntem biliyor musunuz aacaba dogum çatlaklarında kullanılan yöntemlar kullanılabilir mi işe yara mı?mafoldumben

evet bende bu dertten muzdaripim ama sadece ikimizde kilo çatlağı var sanırım akasyamafoldumben

Arkadaşlar benim çatlaklarım da kilo alıp vermekten.Malesef doğm çatlağı da kilo alıp vermekten oluşan çatlak da aynı şeyler.Sonuçta her ikisinde de ani kilo değişimi söz konusu ve cilt aynı şekilde yırtılıyormafoldumben Şayet doğum çatlağına yarayan bir şey bulabilirsek elbette bizimkine de yarar ama malesef henüz kesin sonç veren yöntem dymadımmafoldumbenForumu takip ediyorum ve pek çok şeyi deniyorum. Devam bakalım.

benimde aynı şekilde oluşan birçok çatlaklarım varr..bi çok yöntem var hiç birinin işe yarıdığını sanmıorum.daha doğrusu benim çatlaklarımda etkili olmuyo.ben artık umudumu kaybettim..bunlarla yaşamayı öğrenicem sanırım mafoldumben..

abercrombie tavsiyelerin için çok teşekkür ederim gerçekten moral oldu bana :1rolleyes: kakao yağı falan denemedim daha önce ama en kısa zamanda deniyorum inş bi fark olur.tamamen geçmesini beklemiorum ama belli olmasın yeter..etek bile giyemez oldum artık..inş kuruluruz hepimiz şu çatlaklardan zemuszemus

arkadaslar bnm de klcalarımda byz ctlklar vr ve ustelık dha 16 ysndaym. gcn gn sırf bu yzdn doktora gttım ve bana syle dedı '' gelısme donemındesın bıde snn boyun uzn olduğu ıcn vücud uym sağlayamamıs hızlı kılo alıp vrmktn kacın'' evt aynn byle dedı.sonrada kaıda bı kozmetk urn yzdı ''alablrsn al bırz pahalı dedı . (( lierac phytolastil jel )) '' bn dururmuyum hmn aynı gun ezcanedn sıparıs ettm 56 TL . bı kc gndr kullanıyrm . bakalım sonuz vrcekmı ayrıntılarını snzle paylasacaım grss....

benmde küçüklüğümden beri çatlaklar var bacağımda ve genetik bişeymiş.. acaba buz masajı iyi gelir mi yoksa daha mı çok çatlatır?

X