Bütçe ve erişilebilirlik:) yani bir marka seçip sadece bir yerde satılıyorsa başa bela.. genel olarak bulunan bir bez en mantıklısı.. marka önermek zor herkese iyi gelen bez senin bebeği pişik eder başka markalar denersin en olmadık marka iyi gelebilirPeki göğüs pompasında hangi markanın tercih edilmeli ?eczaneye sordum elinde wee baby marka tekli 1600 lira fiyat verdi
Birde yenidoğan bezi neye göre tercih edilmeli ?
Bütçe ve erişilebilirlik:) yani bir marka seçip sadece bir yerde satılıyorsa başa bela.. genel olarak bulunan bir bez en mantıklısı.. marka önermek zor herkese iyi gelen bez senin bebeği pişik eder başka markalar denersin en olmadık marka iyi gelebilirbiraz deneme yanılma olayı mevcut burda
Pompada ben amazon prime üzerinden online satın aldım lansinoh marka hem Manuel hem el ikisine 2 ay evvel 1300 civari vermiştim
Ben şu an 6 günlük anneyim :) elektirikliyi denemek için kullandım. Bana pratik geldi. Çalışıyorum izindeyim. Muhtemelen izin bitince elektrikliyi kullanırım. Ama Manueli de ne olur ne olmaz diye almıştım ucuz diyeHangisi kullanışlı peki manuel mi elektrikli olması mı ?
Hastanede sağım makinası oluyor. Kendine pijama , bebeğe takım, battaniye bebek bezi krem
Hastaneden çıkış için kendine uygun kıyafet
Hastanede gezmek için terlik,
Doğum sonrası üşüyorsun üzerine sabahlık hırka sweet artık tarzın neye uygunsa ona göre bir şeyler al.. pijama altı mutlaka olsun ilk gün etekli pijama iyi oluyor sonra üşüyünce değişirsin.
Sezaryen değilse acıkıyorsun normal doğımda atıştırmalık olsun
Su olsun
Bebeğe zemzem hurma vereceksen onları koy tercih meselesi bu
Bebek için ıslak mendil, pişik kremi koy, kafası kanlı olursa silmek istersen bazen düzgün temizlemiyorlsr bebe yağı koy
Erken olursa zaten kuveze alırlar
Battaniye bir iki tane olsun çiş süt kirlenebilir
alfat
Yani bu bakış açısıZemzem be hurma merak ettim ilk defa duydum bebeğe verildiğini acaba Yenidoğana veriliyor mu faydası açısından merak ettim
Zemzem ve hurma vermek tercih değil, olsa olsa sağlık meselesi olur. Bunun yüzünden torunu günlerce yoğun bakımda yatan birini biliyorum.Hastanede sağım makinası oluyor. Kendine pijama , bebeğe takım, battaniye bebek bezi krem
Doğum sonrası üşüyorsun üzerine sabahlık hırka sweet artık tarzın neye uygunsa ona göre bir şeyler al.. pijama altı mutlaka olsun ilk gün etekli pijama iyi oluyor sonra üşüyünce değişirsin.
Su olsun
Bebek için ıslak mendil, pişik kremi koy, kafası kanlı olursa silmek istersen bazen düzgün temizlemiyorlsr bebe yağı koy
alfat
Göğüs pompası hastanede olur büyük ihtimalle. Hastaneyi arayıp teyit etmeniz iyi olur.Kızlar ilk gebeliğim o yüzden doğum çantasında en çok ne lazım oluyor önerileriniz neler birde göğüs pompası gerekli midir ? Erken doğum riskimde var doktorum ne olur olmaz hazırlıklı ol dedi (33+3haftalık gebeyim )
Ben ver demedim isteyen verir isteyen vermez gayet açık söyledim güzelce yazdım ,ben verdim beni rahatsız etmiyor, isteyen vermez.. siz vermezsiniz olur biterZemzem ve hurma vermek tercih değil, olsa olsa sağlık meselesi olur. Bunun yüzünden torunu günlerce yoğun bakımda yatan birini biliyorum.alfat siz lütfen böyle şeyleri dinlemeyin.
Konunun ciddiyeti hakkında uyarıda bulundum.Ben ver demedim isteyen verir isteyen vermez gayet açık söyledim güzelce yazdım ,ben verdim beni rahatsız etmiyor, isteyen vermez.. siz vermezsiniz olur biter
Islak mendiller zararlı, tuvalet kağıdı veya kendiniz ıslatıp kullanılacağınız mendiller var daha iyiHastanede sağım makinası oluyor. Kendine pijama , bebeğe takım, battaniye bebek bezi krem
Su olsun
alfat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?