Evet enerjı tavann oluyomus bunu duymustumValla inanilmaz enerjiktim ben, tamam o gobekle hateket etmek zordu ama enerjim bitmiyordu
Bende nezle oldum bugun. Cok kötü hissediyorumBenim son günlerim çok zor geçmişti. 32. Hafta itibariyle hep yattım. Bel ağrısından. Fizik tedaviye gitmek için kalkıyordum bir tek ama yok düzelmedim hiç. 37. Hafta ateşlendim sürekli covid negatifti. Hastaneye gittik geldik bebek inmediği için doğurtamadılar sezaryeni kabul etmedim. En son doktor hastaneye yatışımı yapacaktı neden ateşimin yükseldiğini araştırmak için.
O gün inanılmaz bir enerji geldi. Doktoru aradım dedim ki çok iyiyim yürüyorum ateşim yok. O da pek hayır değil bu enerji sen yine gel dedi. Yok dedim iyiyim. Gitmedim.
Akşamına sancılar başladı
Sancı olduğunu da anlamadım. Bir haftadır sancım da oluyormuş farkında değilim bebek yukarıda diye doktor nstye bağlamıyordu. Ben de sancı hissini bilmiyorum. En son çok şiddetlenince anladım.
Yani benim için son hafta gelen yüksek ateşti belirti
Bende nezle oldum bugun. Cok kötü hissediyorum
Bi yere cıkmadgm halde nası oldu anlamadık
Sıcaklar son haftalarım ve nezle sabrım tükeniyor
Normalmi oldu senin
Sezeryan da ağrı oluyor mu sonrasında yada olurken?Evet anlayabiliyorum ben o son günler her gün ağladım. Hem eve kapanmak pandemi yüzünden kimsenin gelmemesi. Hastalık zorlandım.
Normal istedim hep o yüzden sona kadar direttim. Ama şiddetli sancılarım başlayınca ateşim yeniden yükseldi o son gece 40ı geçti. Çocuğun da kalp atışları çok yükseldi acil sezaryene aldılar artık doğuracak halim kalmamıştı.
İnşallah senin normal olur. Sezaryen o anlık bir kolaylık ama karnının kesilmesi fikri çok kötü.
Sezeryan da ağrı oluyor mu sonrasında yada olurken?
Ben de erken gelecekmiş gibi hissediyorum sezeryan olursa uyutulmadan belden aşağısını uyuşturarak istiyorum. Gerçi artık normal doğumda da belden uyuşturuyorlarmış diye duymuştum.
O gün kasıklarımda aşırı baskı vardı ayakta durmakta zorlanıyordum belde ve karında başlayan adet sancısı gibi belirtiyle anladığım doğuracağımıSelamlar 35. Haftamdayım.
2 haftadır geceleri asla uyuyamıyorum huzursuz bacak kol agrısı sendromu oldu. Masaj makınesi ile uyuyakalıyorum. Agırlastım enerjım düştü. İştahım gitti. 5 haftadan erken dogacagını hissediyorum
Sizin dogum yaklaştığında yada dogum yaptıgınız gün neler yaşadıgınızı merak ediyorum
(Normal dogum istiyorum)
Bende senın durumundayım birde nezle oldum Antalya 50 derece nem klima mahvedıyor kafayı yıcem bu haftalar. Ates tehlikeli bugun çatı muayenem iyi gecti dr normal yapacaksın gozun aydın dedi. Ama bebegin nasıl geleceğini bilemiyoruz son hafta tabi. Asla sezeryan istemiyorumEvet anlayabiliyorum ben o son günler her gün ağladım. Hem eve kapanmak pandemi yüzünden kimsenin gelmemesi. Hastalık zorlandım.
Normal istedim hep o yüzden sona kadar direttim. Ama şiddetli sancılarım başlayınca ateşim yeniden yükseldi o son gece 40ı geçti. Çocuğun da kalp atışları çok yükseldi acil sezaryene aldılar artık doğuracak halim kalmamıştı.
İnşallah senin normal olur. Sezaryen o anlık bir kolaylık ama karnının kesilmesi fikri çok kötü.
Bunlar benım simdiden var eyvah erken gelecek benceO gün kasıklarımda aşırı baskı vardı ayakta durmakta zorlanıyordum belde ve karında başlayan adet sancısı gibi belirtiyle anladığım doğuracağımı
Basta yazdıklarını suan yasıyorum ben ama doguma teknik olarak 4-5 hafta var. Ben 3 hafta sonra dogurucam gibi hissediyorumCanım ben normal doğum yapmıştım.
Doğumdan bir hafta önce kasıklarım,bacaklarım ve belim aşırı ağrımaya başladı.geceleri normal uyumam mümkün değildi.ktukta ayaklarım havada yatıyordum.karnim 2-3 parmak aşağı inmişti.
Annem halimi gördü böyle yatarak bekleme dedi doktora götürdü beni doğum yaklaşmış gözetim altında tutalım diye beni hastaneye yatırdılar.1 hafta boş boş yattım.
Doğum yapacağım sabah çok fazla enerjim vardı.resmen hissettim ben bugün doğum yapacağım dedim.sabah uyanır uyanmaz anladım.banyo yapmam lazım kesin doğum yapicam demeye başladım
Ve o gün gerçekten açılma oldu doğum başladı.ama benim sancım olmadı geceye kadar bekledik suni sancı verildi.
Bana ağrı kesici yada epidural verilmedi.dogum gerçekten kolay geçti.dogum sonrası da zonlanmadim çok şükür.
Hayır canım korkma lütfen ilk doğumun olduğu için kasık ağrısı, normal ağrı ile sancıyı karıştırıyor olabilirsin ikisi bambaşka gelince anlayacaksınBunlar benım simdiden var eyvah erken gelecek bence
Canım bebeğin kizmi erkekmi benim iki kızım var ikiside bel agrisiyla başladı dogumMerhaba. 33. Haftadan beri duzenli kasilmalarim oluyor. Erken dogum riskiyle ilac vs kullandim dinlendim. 37 yi gorduk cok sukur. Surekli kasilmalarim oldugu icin dogumu nasil anlayacagimi bilemiyorum. Bugun kasilmalarimla birlikte belimde ve kasıklarimda adet agrisi gibi agrilar oluyor. Dakila tutuyorum kasilmalar 6 7 dakikada bir geliyor ama 4 haftadir hep boyle kasilmalar yasadim. Suan hastaneye gitsem mi gitmesem mi bilemiyorum. Acaba dogum basliyor mu?
Canım bebeğin kizmi erkekmi benim iki kızım var ikiside bel agrisiyla başladı dogu
Bebegım kız. Acaba benimde mi dogumum basliyor?Canım bebeğin kizmi erkekmi benim iki kızım var ikiside bel agrisiyla başladı dogum