Doğum belirtileriniz nelerdi detay verirseniz sevinirim

Merhaba. 33. Haftadan beri duzenli kasilmalarim oluyor. Erken dogum riskiyle ilac vs kullandim dinlendim. 37 yi gorduk cok sukur. Surekli kasilmalarim oldugu icin dogumu nasil anlayacagimi bilemiyorum. Bugun kasilmalarimla birlikte belimde ve kasıklarimda adet agrisi gibi agrilar oluyor. Dakila tutuyorum kasilmalar 6 7 dakikada bir geliyor ama 4 haftadir hep boyle kasilmalar yasadim. Suan hastaneye gitsem mi gitmesem mi bilemiyorum. Acaba dogum basliyor mu?
Nişan gelmesi vs yaşadın mı canım muhtemelen doğumun başladı ama korkma acele etme normal doğum hele ilkse biraz uzun bir süreç şimdi nasılsın ?

Bebegım kız. Acaba benimde mi dogumum basliyor?
Belin ağrımaya başlıyor ve yuvarlak bi sekilde kasiklarinida sarıyor doğum sancısı bu canim kızlarda sancı belden girer diyorlar sancı gelince 1 dakka falan sürüp bitiyor sonra ayni zaman araliklarla tekrar geliyor

Nişan gelmesi vs yaşadın mı canım muhtemelen doğumun başladı ama korkma acele etme normal doğum hele ilkse biraz uzun bir süreç şimdi nasılsın ?
Nişan vs gelmedi. Kasilmalar kendiliginden gecti. Agri ara ara geliyor. 4 haftadir o kadar cok sanci kasilma nst yapildi ki artik nasil anlayacagimi bilemiyorum.

Nişan vs gelmedi. Kasilmalar kendiliginden gecti. Agri ara ara geliyor. 4 haftadir o kadar cok sanci kasilma nst yapildi ki artik nasil anlayacagimi bilemiyorum.
Rahmin yukarda mı canım ? Bunu bir arkadaşımdan duydum doğruluğu hakkında bilgim yok rahim normalden yukarda ise doğum ve açılma yavaş gerçekleşiyormuş diye seninki de öyle bir şey olabilir mi ?

Selamlar 35. Haftamdayım.
2 haftadır geceleri asla uyuyamıyorum huzursuz bacak kol agrısı sendromu oldu. Masaj makınesi ile uyuyakalıyorum. Agırlastım enerjım düştü. İştahım gitti. 5 haftadan erken dogacagını hissediyorum
Sizin dogum yaklaştığında yada dogum yaptıgınız gün neler yaşadıgınızı merak ediyorum
(Normal dogum istiyorum)
Bacağa aniden bıçak saplanma hissi. Doğum yaptığım hafta iki kere oldu. Sanırım bebek aşağı iniyordu.

Merhaba bende 30+5 im erken doğum belirtilerim var doktorum ilaç başladı 36. Haftayı görsek yeterli diyor kuvezde kaldı mı bebeğiniz
Hayır küvöze girmedi bebeğim, ultrasonda iki hafta önde görünüyordu zaten, doğum ağırlığı da 3 kiloydu.
Saglikla kucaginiza alin inşallah

Bacağa aniden bıçak saplanma hissi. Doğum yaptığım hafta iki kere oldu. Sanırım bebek aşağı iniyordu.
Benim bacağıma değil ama vajinama aniden bıçak saplanma hissi yaşadım son 2-3 gündür. Bugün yaşamadım gerçi. Bu da doğum işareti olabilir mi ki? 🥺 35+4'üm şuan da

X