Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanımlar merhaba bugün 36+0 haftalık hamileyim. Allah’ın izniyle az kaldı kız bebek olduğu için 2 haftaya doğar diyorlar. Anneler Doğum belirtilerinizi yazar mısınız yardımcı olur musunuz bana
Hanımlar merhaba bugün 36+0 haftalık hamileyim. Allah’ın izniyle az kaldı kız bebek olduğu için 2 haftaya doğar diyorlar. Anneler Doğum belirtilerinizi yazar mısınız yardımcı olur musunuz bana
Benim de ilk çocuğum kızdı dediğin gibi 2 hafta erken doğdu ama hiç bir belirti yaşamadım gece yarısı uyandığımda suyum gelmişti hastaneye gittim sancim başladı, 2 doğum da erkek çocuğum oldu bütün belirtileri yaşadım her doğum şekli farklı oluyor herkesin bir olmuyor sağ salim kucağına alırsın inşallah bebisini
Benimde kızım oldu ama 40+4 te Yani kız erken doğar diye birşey yok Benimde hiç sancım, açılmam yoktu doktora kontrole gittik, suyum azalmaya başlamış, sezeryana imza attık, sabahina sezeryan olacaktım. Eve geldikten sonra hafif hafif sancılarım başladı doktor hemen çağırdı yatışımı yaptılar gece 1 de normal doğum yaptım kanala inmemisti benimki sancım çoğaldıkça açılmam da çoğaldı sonra normal yaptım işte
39+2 de dogdu oglum gece 12 de sancım başladı 10 dk da geliyordu saydım 4 dk da bir gelmeye başladı sancı o zaman hastaneye gittik belden kasıklara dogru vuran bir agrıydı sancı zaten o an anlıyorsun farklı oluyor normal agrılara benzemiyor