• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum belirtileri

ayprensess

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2021
36
18
3
30
Hanımlar merhaba bugün 36+0 haftalık hamileyim. Allah’ın izniyle az kaldı kız bebek olduğu için 2 haftaya doğar diyorlar. Anneler Doğum belirtilerinizi yazar mısınız yardımcı olur musunuz bana 🤲🏻

Hanımlar merhaba bugün 36+0 haftalık hamileyim. Allah’ın izniyle az kaldı kız bebek olduğu için 2 haftaya doğar diyorlar. Anneler Doğum belirtilerinizi yazar mısınız yardımcı olur musunuz bana 🤲🏻
Benim de ilk çocuğum kızdı dediğin gibi 2 hafta erken doğdu ama hiç bir belirti yaşamadım gece yarısı uyandığımda suyum gelmişti hastaneye gittim sancim başladı, 2 doğum da erkek çocuğum oldu bütün belirtileri yaşadım her doğum şekli farklı oluyor herkesin bir olmuyor sağ salim kucağına alırsın inşallah bebisini

Benimde kızım oldu ama 40+4 te 😊 Yani kız erken doğar diye birşey yok😊
Benimde hiç sancım, açılmam yoktu doktora kontrole gittik, suyum azalmaya başlamış, sezeryana imza attık, sabahina sezeryan olacaktım. Eve geldikten sonra hafif hafif sancılarım başladı doktor hemen çağırdı yatışımı yaptılar gece 1 de normal doğum yaptım 😊kanala inmemisti benimki sancım çoğaldıkça açılmam da çoğaldı sonra normal yaptım işte 😊

39+2 de dogdu oglum gece 12 de sancım başladı 10 dk da geliyordu saydım 4 dk da bir gelmeye başladı sancı o zaman hastaneye gittik belden kasıklara dogru vuran bir agrıydı sancı zaten o an anlıyorsun farklı oluyor normal agrılara benzemiyor

Back