- 16 Eylül 2017
- 7.418
- 13.759
İnşallah Eylül'de atamam olacak. Şehir araştırmalarına başladım branşımdan kaynaklı haritada bana sadece doğu illerinin köyleri açılıyor. Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgesi'nin illerini araştırıyorum. Antep,Diyarbakır, Erzurum,Van, Mardin'in merkezleri açılmıyor bir iki tane açılıyor onlar da benim siralamama gelmiyor Tavsiye edecekler için şimdiden söyledim :) İl merkezlerine yakın köylerde durmak istiyorum. İlçe tavsiyesi vermeyin lütfen :) Benim araştırmalarıma göre şu ana kadar aklıma yatan iki yer var biri Muş biri Urfa. İkisi birbirinden çok farklı yerler biliyorum ama şu açıdan dedim :) Allah bağışlasın 7.5 yaşında dört patili çok tüylü bir oğlum var. Yeşillikler de koşmayı serin havaları çok seviyor her gün ormana gideriz Şehir yaşantısından arabalardan gürültüden korkuyor Muş da yeşillik bir yermiş. Bu açıdan aklıma çok yatıyor. Sosyal hayat pek yokmuş ama ben zaten hiçbir zaman cafelere canlı müziklere gitmeyi seven biri olmadım. Sineması olsun spor salonları olsun bir işim olduğunda rahatça halledebileyim kâfi. Ama oranın da dezavantajı şu erkek arkadaşım var askere gidip gelecek sonra yanıma yerleşip benim olduğum yerde iş bulmayı düşünüyor öyle planladık. Bu açıdan da Urfa epey büyük olduğu için aklıma çok yatıyor. Ama çok sıcak ve kurak iklimi varmış oğluşumla nasıl olur bilemedim. Urfa'da ormanlar ne derece ? Yeşillik parklar var mı ? Veya yeşil semtler ? Bir de Mardin/Kızıltepe de açılıyor merkeze yakın orası hakkında hiçbir bilgim yok.
Onun dışında Siirt, Şırnak, Ağrı vs ... De açılıyor. Şehir tavsiyeniz var mı
Onun dışında Siirt, Şırnak, Ağrı vs ... De açılıyor. Şehir tavsiyeniz var mı