Doğu Türkistan için Çin lokantasını bastılar

insanlar tepkilerini gösteriyor bir şekilde ama şiddete hayır....filistinlier için cuma günleri genelde namaz çıkışı yapılıyor..doğu türkistanlı kardeşlerimiz içinde yapılmasını umut ediyorum...

Aptallar.
O esnafın hali ne olacak şimdi? Ekmek teknesinden ediyorsunuz insanları. Bir seyi de doğru düzgün yapmayı becerin. Gidin konsoloslukta yapın prostestonuzu.
Bir iki gün sonrada sokakta gördükleri ilk çekik gözlüyü çinli diye dövmeye kalkar bunlar. Bende çekik gözlüyüm bu ara sokağa çıkmayayım bari.

demek istediğini anlıyorum zaten garson dövülmüş sanırım,yürüyüş kısmı nasıl olur bilmiyorum,konsolosluk daha maku sanırım,

bu arada haberde birini dövdüklerini okumadım ben..:S

daha neler

Pretestoyu bile düzgün yapamadınız tüü kaka size esnaftan ne istediniz konsolosluklar dururken aaa benim beyinsiz arkadişlerimm..

Maşallah bizim arkadaşlarda pek duyarlılar bravooo size alkış alkışşşş

Bu insanlar bu. Kadar gerzek olmaktan ne zaman vazgececek acaba. Liderleri karisiyla ikinci kez saraylarda evlenir sirca. Koskunde yatar. Bunlar tum cahillikleriyle orayabuburaya saldirir.

Bu insanlar bu. Kadar gerzek olmaktan ne zaman vazgececek acaba. Liderleri karisiyla ikinci kez saraylarda evlenir sirca. Koskunde yatar. Bunlar tum cahillikleriyle orayabuburaya saldirir.
onlara sesmi ediliyor sanki sırça köşklerdekilere,halkın 100 de 40 gerekliydi saray diyorsa ne yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…