demek istediğini anlıyorum zaten garson dövülmüş sanırım,yürüyüş kısmı nasıl olur bilmiyorum,konsolosluk daha maku sanırım,Sizce bir ülkeyi protesto etmenin yolu, o ülkeyle veya politikalarıyla alakası olmayan, kendi vatandaşınızın işlettiği bir restorana saldırmak mı?
Berlin'de dönerci basıldığında hükümet bunu mu kaale alır?
Bir ülkeyi protesto edecekseniz esnafın işlettiği restorana saldırmazsınız. Gidersiniz konsolosluk önünde eyleminizi yaparsınız, izninizi alır çıkar Taksim'de yürürsünüz. Konuyla alakası bile olmayan bir restoranı basmazsınız.
Aptallar.
O esnafın hali ne olacak şimdi? Ekmek teknesinden ediyorsunuz insanları. Bir seyi de doğru düzgün yapmayı becerin. Gidin konsoloslukta yapın prostestonuzu.
Bir iki gün sonrada sokakta gördükleri ilk çekik gözlüyü çinli diye dövmeye kalkar bunlar. Bende çekik gözlüyüm bu ara sokağa çıkmayayım bari.
daha nelerAptallar.
O esnafın hali ne olacak şimdi? Ekmek teknesinden ediyorsunuz insanları. Bir seyi de doğru düzgün yapmayı becerin. Gidin konsoloslukta yapın prostestonuzu.
Bir iki gün sonrada sokakta gördükleri ilk çekik gözlüyü çinli diye dövmeye kalkar bunlar. Bende çekik gözlüyüm bu ara sokağa çıkmayayım bari.
daha neler
sende herşeye gülüyorsun bee mübarekk hep muhalefet hep muhelefettÇin'de Türkiye'yi protesto etmek için dönerci bassalar ben bayağı gülerim şahsen.
Aptallar.
Neye gülüp neye gülmeyeceğimin tam sıralı listesini verirseniz sizi rahatsız etmem bir dahaki seferesende herşeye gülüyorsun bee mübarekk hep muhalefet hep muhelefett
timamm affedildinizz...Neye gülüp neye gülmeyeceğimin tam sıralı listesini verirseniz sizi rahatsız etmem bir dahaki sefereAy yine güldüm. Bağışlayın.
şaşırma belasıMaşallah bizim arkadaşlarda pek duyarlılar bravooo size alkış alkışşşş
onlara sesmi ediliyor sanki sırça köşklerdekilere,halkın 100 de 40 gerekliydi saray diyorsa ne yapabilirsinBu insanlar bu. Kadar gerzek olmaktan ne zaman vazgececek acaba. Liderleri karisiyla ikinci kez saraylarda evlenir sirca. Koskunde yatar. Bunlar tum cahillikleriyle orayabuburaya saldirir.
onlara sesmi ediliyor sanki sırça köşklerdekilere,halkın 100 de 40 gerekliydi saray diyorsa ne yapabilirsin
hıımmm anladımBen siyasi birinden degil bu gurubun onderligini yapan eski mafya yeni is adami olan birinden bahsettim.