Ya Allahım! Facebook'ta herkes paylaşım yapıyor yalan yanlış resimlerle, kendini rahatlatıyor. Millet olarak hadi Çin mallarını boykot edelim desen, fısss....böyle bi ayarsızlık olamaz dövdükleri garsonda türkistanlıymış galiba
almıyorum canım çin malı,onların kansorojen mallarına kalmadık çok şükür menseine bakıp alıyorumYa Allahım! Facebook'ta herkes paylaşım yapıyor yalan yanlış resimlerle, kendini rahatlatıyor. Millet olarak hadi Çin mallarını boykot edelim desen, fısss....
Yerli malı 5 liralık fincanı almak yerine gider yine 1 liralık zehir saçan Çin malı fincanı alır.....
4 yada 5 temmuz için toplanıyorlar konsoluğa yürüyecekleraynı soruyu bende okurken düşündüm neden konsolosluk önünde protesto gerçekleştirilmiyor.......
yaptıklarını tasvip etmesemde , görüntüler dayanılacak gibi değil...
her insan bu vahşet karşısında sağlıklı düşünemeyebilir......
hadi hayırlısı bakalım umarım seslerini duyurabilirler....4 yada 5 temmuz için toplanıyorlar konsoluğa yürüyecekler
çin de haberlerde gösterirler nedenki abd dede gösterirler,insanların tepkili olduklarınıGüldüm valla. Coca Cola'yı protesto etmek için Fanta içengillerden herhalde vatandaşlar.
Çin'de Türkiye'yi protesto etmek için dönerci bassalar ben bayağı gülerim şahsen.çin de haberlerde gösterirler nedenki abd dede gösterirler,insanların tepkili olduklarını
ne yapılabilirki başka,hep devletlerin suçları bunlar,ramazanda işid 160 kişiyi çoluk çocuk demeden öldürdü,bu ne rahatlıkÇin'de Türkiye'yi protesto etmek için dönerci bassalar ben bayağı gülerim şahsen.
Sizce bir ülkeyi protesto etmenin yolu, o ülkeyle veya politikalarıyla alakası olmayan, kendi vatandaşınızın işlettiği bir restorana saldırmak mı?ne yapılabilirki başka,hep devletlerin suçları bunlar,ramazanda işid 160 kişiyi çoluk çocuk demeden öldürdü,bu ne rahatlık