- 29 Eylül 2010
- 2.043
- 1.426
- 248
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
İnanmıyorummmmmmmmmmmmmm. Cok sevindimmmmmmmmm (yazarın burda zıpaldığını hayal et. :))
Canım arkadaşım benimmmmm Allah utandırmasın, inan kendim atanmışım gibi mutlu oldum
Sıkma kendini sennn ay nasıl sevindim yaa herşey yoluna giriyo inşallahÇooook teşekkür ederim canımmmm.
Amin inşallah,hayırlısıyla sakin bir yer olur inşallah...
Kafam şu an allak bullak en kısa zamanda mesajlara döneceğim.
GaziantepHayırlı olsun öncelikle, ordu yazıcaksan Akkuş ilçesi var mı bilmiyorum varsa eğer lojman olur sadece soğuk kışın ama her zaman minibüsler gider gelir halkı seni el üstünde tutar öğretmen seven insanlar, diğer ilçeleri de aynı şekilde güzel tavsiye ederim, doğuya yükleniceksin herhalde muş şanlıurfa diyarbakır gaziantep erzurum buraları yaz ama artvin giresun ordu bunlardan bi kaç tane yaz mutlaka.
Anladım.Bence önce merkez tercih edebilirsiniz.Doğu görevi geçen yerleri de araştırın tabi.Liste oluşturduktan sonra bildiğim duyduğum yerler varsa bende fikir vermeye çalışırım.Branşım Türkçe.Muş,Bingöl,Kars,Ağrı...Hiç önemli değil..Yeter ki birkaç bilgi öğreneyim.
sonuna kadar katılıyorum. yazın ağlaya ağlaya geldim çok da memnunumCanım hayırlı olsun çok sevindim.
Önceliğin İstanbul'un doğu görevine geçen okulları olsun.
Hiç çekinme.
Hatta özelden yaz gelince bir kaç okul adı soracağım.
Eğer varsa listede mutlaka öncelikle oraları yaz.
doğu görevine güney doğudaki illerde giriyor bende memurum geçtim tercih döneminden bilirim bölgeleri şaka gibi yorumlar yapmayın.Gaziantep
Diyarbakir
Sanliurfa dogu degil guneydogu
Öncelikle hayırlı olsun diyeyim. Bende bu ağustos atamasında atanan çiçeği burnunda bir öğretmenim. O yüzden kendimce önemli gördüğüm şeyleri paylaşmak isterim. Ben Urfanın Siverek ilçesine atandım. Burayı şu yönden tavsiye edebilirim. Pek çok doğu bölgesine göre gelişmiş sayılan bir yer. Terör zaten yok artık doğuda ki burada hiç olmamış. Tam uç noktada istersen Diyarbakıra istersen Şanlıurfaya istersen Adıyamana geç haftasonları tam orta noktada ve hava alanına ulaşım açısından gayet avantajlı. Kiralar genel olarak pahalı ama yeme içme ucuz.
Nacizane tavsiye tercih okullarının web sayfalarını mutlaka ziyafret et okul normu, ulaşım açısından bilgiye ulaşmaya çalış. Kimi okullar servis imkanı sağlıyorken kimi uç noktadaki yerleşimlerde sıkıntı olabiliyor ulaşım.
Tekrar hayırlı olsun
Canim hayirlisi olsun insallah gönlüne göre bir yere atanirsin..Merhaba arkadaşlar,iyi akşamlar hepinize.
Şükürler olsun ki emeklerimin karşılığını almak nasip oldu.Çocukluk hayalim,en büyük hayalim gerçekleşti,öğretmen oluyorum.
Ben sizlerden bilgi istiyorum ilçeler ve köyler hakkında...
Bağlı olduğu il fark etmez.Ne biliyorsanız yazın lütfen.
Her bir kelimeniz altın değerinde...
Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?