• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğu ilçeleri ve köyleri...Yardımcı olur musunuz ?

Doğu illerini yazacaksan Muş'u yazabilirsin.Karışık biyer değil.Çok olaylı değil.3 yıl bekardım orda çok sorunum olmadı çok şükür.En başta merkezi yaz ilçelerden de önce Hasköy, sonra Korkut yazabilirsin.Ama buraların da uzak köyleri var dikkat et okul okul yazarsan belki yardımcı olabilirm gerçi branşın türkçeymiş çok uzak köyler açık değildir belki.Malazgirt,Varto ve bulanık'ı tavsiye etmem.Buralar uzak geliş gidiş yok ama ilk yazdığım 2 ilçeye de merkezde geliş gidiş var genelde.Ben korkutta çalışmıştım 25 km servisle gelip gidiyodum hergün ,merkezde kalıyodum.

Hayırlı olsun öncelikle, ordu yazıcaksan Akkuş ilçesi var mı bilmiyorum varsa eğer lojman olur sadece soğuk kışın ama her zaman minibüsler gider gelir halkı seni el üstünde tutar öğretmen seven insanlar, diğer ilçeleri de aynı şekilde güzel tavsiye ederim, doğuya yükleniceksin herhalde muş şanlıurfa diyarbakır gaziantep erzurum buraları yaz ama artvin giresun ordu bunlardan bi kaç tane yaz mutlaka.

erzurumda çalıştım. soğuğu dışında hiçbir sıkıntı yoktu benim için. eğer Erzurumda açık varsa ki vardır. merkeze yakın ilçelerini yazmanızı tavsiye ederim. aşkale, pasinler, ılıca, horasan vs.

bir de nereyi yazarsanız yazın, önce araştırmalısınız. okulu da çevreyi de. şu an bizlerden aldığınız bilgilerle bile kafanızda bazı şeyler oturacaktır. ulaşımı kolay, lojman ya da kiralık ev bulma sıkıntısı olmayacak yerleri biraz daha merkezi yerleri yazmanızı öneririm. köyleri de yazabilirsiniz ama ulaşım sıkıntı olabilir. özellikle kış günleri epey sıkıntı çekersiniz. bu arada hayırlı olsun. bunlar tatlı heyecanlar. erzuruma atandığım ve sevinçle gidip göreve başladığım gün canlandı gözümde.

İnanmıyorummmmmmmmmmmmmm. Cok sevindimmmmmmmmm (yazarın burda zıpaldığını hayal et. :))

Canım arkadaşım benimmmmm Allah utandırmasın, inan kendim atanmışım gibi mutlu oldum

Canım hayırlı olsun çok sevindim.
Önceliğin İstanbul'un doğu görevine geçen okulları olsun.
Hiç çekinme.
Hatta özelden yaz gelince bir kaç okul adı soracağım.
Eğer varsa listede mutlaka öncelikle oraları yaz.

İnanmıyorummmmmmmmmmmmmm. Cok sevindimmmmmmmmm (yazarın burda zıpaldığını hayal et. :))

Canım arkadaşım benimmmmm Allah utandırmasın, inan kendim atanmışım gibi mutlu oldum

Çooook teşekkür ederim canımmmm.:KK60::KK70::KK70:
Amin inşallah,hayırlısıyla sakin bir yer olur inşallah...
Kafam şu an allak bullak en kısa zamanda mesajlara döneceğim.

Çooook teşekkür ederim canımmmm.:KK60::KK70::KK70:
Amin inşallah,hayırlısıyla sakin bir yer olur inşallah...
Kafam şu an allak bullak en kısa zamanda mesajlara döneceğim.
Sıkma kendini sennn ay nasıl sevindim yaa herşey yoluna giriyo inşallah

Hayırlı olsun öncelikle, ordu yazıcaksan Akkuş ilçesi var mı bilmiyorum varsa eğer lojman olur sadece soğuk kışın ama her zaman minibüsler gider gelir halkı seni el üstünde tutar öğretmen seven insanlar, diğer ilçeleri de aynı şekilde güzel tavsiye ederim, doğuya yükleniceksin herhalde muş şanlıurfa diyarbakır gaziantep erzurum buraları yaz ama artvin giresun ordu bunlardan bi kaç tane yaz mutlaka.
Gaziantep
Diyarbakir
Sanliurfa dogu degil guneydogu

Sevincinizi hissetmiş gibi oldum, bir bilgim yok ama hayırlısıyla gönlünüze göre bir yer olur dilerim :)

Güneydoğu Doğu görevi yeri Değil ama olursa bi Şanlıurfa'lı olarak İlçe köyler ; Bozova,halifeti ve Birecik tavsiye ederim .suruç ve akçakale Suriye sınırı olduğundan tavsiye etmm .hayırlısı

Branşım Türkçe.Muş,Bingöl,Kars,Ağrı...Hiç önemli değil..Yeter ki birkaç bilgi öğreneyim.
Anladım.Bence önce merkez tercih edebilirsiniz.Doğu görevi geçen yerleri de araştırın tabi.Liste oluşturduktan sonra bildiğim duyduğum yerler varsa bende fikir vermeye çalışırım.

Canım hayırlı olsun çok sevindim.
Önceliğin İstanbul'un doğu görevine geçen okulları olsun.
Hiç çekinme.
Hatta özelden yaz gelince bir kaç okul adı soracağım.
Eğer varsa listede mutlaka öncelikle oraları yaz.
sonuna kadar katılıyorum. yazın ağlaya ağlaya geldim çok da memnunum

Öncelikle hayırlı olsun diyeyim. Bende bu ağustos atamasında atanan çiçeği burnunda bir öğretmenim. O yüzden kendimce önemli gördüğüm şeyleri paylaşmak isterim. Ben Urfanın Siverek ilçesine atandım. Burayı şu yönden tavsiye edebilirim. Pek çok doğu bölgesine göre gelişmiş sayılan bir yer. Terör zaten yok artık doğuda ki burada hiç olmamış. Tam uç noktada istersen Diyarbakıra istersen Şanlıurfaya istersen Adıyamana geç haftasonları tam orta noktada ve hava alanına ulaşım açısından gayet avantajlı. Kiralar genel olarak pahalı ama yeme içme ucuz.
Nacizane tavsiye tercih okullarının web sayfalarını mutlaka ziyafret et okul normu, ulaşım açısından bilgiye ulaşmaya çalış. Kimi okullar servis imkanı sağlıyorken kimi uç noktadaki yerleşimlerde sıkıntı olabiliyor ulaşım.
Tekrar hayırlı olsun

Ben de 1.5 sene Siverek te kaldım. Urfa'nin bencede güzel ilçelerinden biri. Tabi ben ebe lik yaptım. Öğretmenlik değil. Ama özlüyorum orayı. Hangi okuldasiniz

Ben de batmandayim ama ilçeleri hakkinda bilgim yok. Şehir olarak çevre illere nazaran daha gelişmiş. Siirt Muş tan büyük ve gelişmiş yani. Terör de öyle mardin Şırnak Diyarbakır kadar değiller. Eşim polis ve 6 senedir buradayiz

Merhaba arkadaşlar,iyi akşamlar hepinize.:KK37:
Şükürler olsun ki emeklerimin karşılığını almak nasip oldu.Çocukluk hayalim,en büyük hayalim gerçekleşti,öğretmen oluyorum.:KK71::nazar:
Ben sizlerden bilgi istiyorum ilçeler ve köyler hakkında...
Bağlı olduğu il fark etmez.Ne biliyorsanız yazın lütfen.:KK75:
Her bir kelimeniz altın değerinde...
Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.
Canim hayirlisi olsun insallah gönlüne göre bir yere atanirsin..
Ben sınıf öğretmeniyim ve uzun yillar dogunun bir cok yerinde calistim bir cok yer hakkinda az cok bilgim var..ozel mesaj yazmak istedim ama sana mesaj yollayamadim. Bana ozelden mesaj yazarsan calistigim yerler hakkinda bilgi verebilirim

Back
X