• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğu ilçeleri ve köyleri...Yardımcı olur musunuz ?

Bu arada Sivas'ta çalıştım, kışı çetin geçer bilhassa köylerinde. Haliyle fazlaca yakıt masrafı ve yolda kalma derdi olur. Yıldızeli ve Şarkışla ilçeleri fena değildir...
Ben sivasliyim sivas olursa konu sahibi icin gecinmek gayet rahat olur bizim burda elektrik su ucuzdur kisin doğal gaz fazla gelsede:) ulasim gayet uygun sakin bir sehir.Koalinaya katiliyorum sarkisla ve yildizeli iyidir.Simdiden hayirli olsun

Ben sivasliyim sivas olursa konu sahibi icin gecinmek gayet rahat olur bizim burda elektrik su ucuzdur kisin doğal gaz fazla gelsede:) ulasim gayet uygun sakin bir sehir.Koalinaya katiliyorum sarkisla ve yildizeli iyidir.Simdiden hayirli olsun
Ama kış bitmiyor yani yakıt parasından sıkılabilir:D mayısta bile yanabiliyor...soğuk memleket:D ama onun dışında kolay geçinilir. İstanbul'a gelince anladım meyve sebze ve et ürünlerinin ne kadar iyi olduğunu...

bende öğretmenim..size ancak şunu söyleyebilirim. kesinlikle iyi araştırın gidiş gelişi olan yerler tercih edin yoksa gitmek çok kolay da gelmek zor doğudan ..ile ilçeye uzaklığı, ulaşımın ne şekilde sağlandığı. okulun kaç öğretmenli olduğunu. taşıma merkezili olup olmadığını, okulun ne şekilde ısıtıldığını soba- kalorifer. saglıkocağı, alışveriş imkanı, ptt şubesi vs vs vs..hepsi hayati önem taşır..

Ama kış bitmiyor yani yakıt parasından sıkılabilir:D mayısta bile yanabiliyor...soğuk memleket:D ama onun dışında kolay geçinilir. İstanbul'a gelince anladım meyve sebze ve et ürünlerinin ne kadar iyi olduğunu...
Bir cok sehire gore gercekten cok uygun:) kis konusunda haklisin bizim kisimiz hic bitmez:))

Linkam hiç bir fikrim yok iller konusunda ama neresi senin için hayırlı olacaksa, nerede çok mutlu olacaksan inşallah orası olur. Tebrik ederim şimdiden. :KK60:

Öncelikle hayırlı olsun diyeyim. Bende bu ağustos atamasında atanan çiçeği burnunda bir öğretmenim. O yüzden kendimce önemli gördüğüm şeyleri paylaşmak isterim. Ben Urfanın Siverek ilçesine atandım. Burayı şu yönden tavsiye edebilirim. Pek çok doğu bölgesine göre gelişmiş sayılan bir yer. Terör zaten yok artık doğuda ki burada hiç olmamış. Tam uç noktada istersen Diyarbakıra istersen Şanlıurfaya istersen Adıyamana geç haftasonları tam orta noktada ve hava alanına ulaşım açısından gayet avantajlı. Kiralar genel olarak pahalı ama yeme içme ucuz.
Nacizane tavsiye tercih okullarının web sayfalarını mutlaka ziyafret et okul normu, ulaşım açısından bilgiye ulaşmaya çalış. Kimi okullar servis imkanı sağlıyorken kimi uç noktadaki yerleşimlerde sıkıntı olabiliyor ulaşım.
Tekrar hayırlı olsun

Açık okullar belli mi yani tercih sayfası açık mı?Ben Muş'ta 3 yıl görev yaptım.Yazmayı düşünürsen bilgi verebilirim bildiğim yerler hakkında

Tebrik ederim hayirli olsun. Ben ardahanin gole ilcesinde 6 yil gorev yaptim. Seneye kardesimde tercih yapacak. Gozum kapali yazdiricam. Soguk olmasi disinda bi eksisi yok bana gore. Ben hala cook ozluyorum.umarim mutlu olacagin bir yere atanirsin.sevgiler

Back
X