- Konu Sahibi SevdaLinka
Hayırlı olsun.Ne öğretmenisiniz?Bizim şu an 3.yılımız doğuda.Hangi iller var aklınızda?
Branşım Türkçe.Muş,Bingöl,Kars,Ağrı...Hiç önemli değil..Yeter ki birkaç bilgi öğreneyim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun.Ne öğretmenisiniz?Bizim şu an 3.yılımız doğuda.Hangi iller var aklınızda?
Ben sivasliyim sivas olursa konu sahibi icin gecinmek gayet rahat olur bizim burda elektrik su ucuzdur kisin doğal gaz fazla gelsede:) ulasim gayet uygun sakin bir sehir.Koalinaya katiliyorum sarkisla ve yildizeli iyidir.Simdiden hayirli olsunBu arada Sivas'ta çalıştım, kışı çetin geçer bilhassa köylerinde. Haliyle fazlaca yakıt masrafı ve yolda kalma derdi olur. Yıldızeli ve Şarkışla ilçeleri fena değildir...
Ama kış bitmiyor yani yakıt parasından sıkılabilir mayısta bile yanabiliyor...soğuk memleket ama onun dışında kolay geçinilir. İstanbul'a gelince anladım meyve sebze ve et ürünlerinin ne kadar iyi olduğunu...Ben sivasliyim sivas olursa konu sahibi icin gecinmek gayet rahat olur bizim burda elektrik su ucuzdur kisin doğal gaz fazla gelsede:) ulasim gayet uygun sakin bir sehir.Koalinaya katiliyorum sarkisla ve yildizeli iyidir.Simdiden hayirli olsun
taban puanı kaç sizde..sizin puanınız? kaç kişi alınacak toplamda branşınızdanBranşım Türkçe.Muş,Bingöl,Kars,Ağrı...Hiç önemli değil..Yeter ki birkaç bilgi öğreneyim.
Bir cok sehire gore gercekten cok uygun:) kis konusunda haklisin bizim kisimiz hic bitmez:))Ama kış bitmiyor yani yakıt parasından sıkılabilir mayısta bile yanabiliyor...soğuk memleket ama onun dışında kolay geçinilir. İstanbul'a gelince anladım meyve sebze ve et ürünlerinin ne kadar iyi olduğunu...
Taban puan 50.Benim puanım 75.904 kişi alınacak,ben 747.sıradayım.taban puanı kaç sizde..sizin puanınız? kaç kişi alınacak toplamda branşınızdan
Tebrik ederim canim cok sevindim
Linkam hiç bir fikrim yok iller konusunda ama neresi senin için hayırlı olacaksa, nerede çok mutlu olacaksan inşallah orası olur. Tebrik ederim şimdiden.
çok dikkatli tercih yapmanız gerekir..yani 26 dan gitme ihtimaliniz olan çok kötü yerleri tercihlerinize yazmayın. orta derecede bir yerden başlayın tercihlerinize ve her bir okulu tek tek araştırın.Taban puan 50.Benim puanım 75.904 kişi alınacak,ben 747.sıradayım.
çok dikkatli tercih yapmanız gerekir..yani 26 dan gitme ihtimaliniz olan çok kötü yerleri tercihlerinize yazmayın. orta derecede bir yerden başlayın tercihlerinize ve her bir okulu tek tek araştırın.
Açık okullar belli mi yani tercih sayfası açık mı?Ben Muş'ta 3 yıl görev yaptım.Yazmayı düşünürsen bilgi verebilirim bildiğim yerler hakkında