Tabii ki Afrika'yı aç kıta haline getirenler bunu telafi etmelidir,asıl onların vicdanları sızlamlalıdır.
Her zaman bunun arkasındayım.
Ancak bu süreçte insanla ölüyor.
Hala yıllardır kaderlerine terk edilmiş durumdalar.
23 yaşındayım ve kendimi bildim bileli bu haldeler.
Küresel Kriz'den daha mı az obez dünyada açlıktan ölen insanlar...
kayıtsız kalamıyorum ne yapayım...
ben de sms ile yarıdm yollamak istiyorum ama kimse yok mu'dan mı yoksa diyanetten mi yollasam karar veremedim siz hangisini tavsiye edersiniz?
ben de sms ile yarıdm yollamak istiyorum ama kimse yok mu'dan mı yoksa diyanetten mi yollasam karar veremedim siz hangisini tavsiye edersiniz?
Su an yediklerimi kusmak istiyorum. Halime sükretmek istemiyorum onlar orada benim yediklerimin gramini yiyemezken benim burada halime sükredip "aa dolabimda yemegim var sükürler olsun ki." demem insafsizlik olur..
Kusura bakmayin ama biz insafsizca alisverislerimize devam edersek, ramazanda kus sütü eksik sofralarimizda orucumuzu acarsak, igrenc kapitalist ülkelerin ürünlerini (cocacola gibi) severek tüketirsek onlarin halinden falan anlayamayiz.
Elimizden aslinda cok sey gelir ama "ah ben tek basima ne yapabilirim ki.." diye kestirip atiyoruz bir kac milyon insan ile ayni anda.. Halbuki bunu diyen bir kac milyon evinde oturup cocacolasini yudumlayip televizyonunu izleyecegine elinden geldigi kadariyla bir seyler yapip gayet de yardimci olabilir oradakilere.. En azindan alisverisi azaltsak bir kac milyon insan olarak eminim bir faydamiz dokunur onlara...
Bu söylediklerim Türk halkina degil yanlis anlasilmasin, özellikle size de yazmiyorum bunlari. Genele konusuyorum.. Özellikle de "benim elimden bir sey gelmez ki" diyen milyonlara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?