Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Salon ve Günlük Oda DekorasyonuDoğtaş Mobilyanın Kalitesi Nasıldır??
arkadaşlar akşam internet sitesinden doğt.ş mobilyanın oturma gruplarına baktım çok beğendim sade ve şık görünüyorlardı.ama kalitesini merak ettim kullanan varsa memnun olup olmadığını yazabilir mi??
canım bende doğtaştan aldım..kullanan bir arkadaş çok iyi olduğunu söyledi..hatta tepeden alacaktım bir arkadaşımda 2.5 sene tepede çalıştım tamam adı var güzeller ama 2-3 seneye sorun çıkartabilir dedi sadece köşeyi aldım..henüz bende kullanmadım doğtaştan aldıklarımı ancak doğtaş çok değişti..eski tarzı ile şimdiki bambaşka..sanırım tasarımcı ve iç mimarları değişmiş..modern bir tarz oluşturmaya başladılar..ben aldım diye demiyorum için rahat olsun
canım ben salon takımı aldım 2 seneye yaklaşıyo ewliliğimz
bi sorun yok
ama yatak odası takımını bize çok çok tavsiye etmişlerdi
gerçekten süper
beğenirsen yatak odası alcaksan doğtaş al derim
bende nişanlıyım doğtaşın sitesinden carmen köşe takımını çok beğendim ama henüz bayileregelmemiş hatta carmen grubunda problem olduğunu geç geleceğini söylediler salon takımlarında genelde açılma olmuyo yatak olacak şekilde benim şu an en byük problemim bu hem şık hem kullanışlı bişey istiyorum
çok teşekkür ederim kızlar ben de internet sitesinden inceliyorum çevremde de kullanan yok çok hoşuma gitti çok şık hepsi hepiniz güle güle kullanın ben de inşallah alacağım daha var gerçi benim almama ama şimdiden araştırıyorum çok tşk ederim hepinize
Önemli olan açıkçası firmanın nasıl olduğu değil ürünün nasıl olduğu ve firmanın üründe sorun çıktığı zamanki davranış biçimi birazdan şans işi diyorum tabi şikayet sitelerine baktığınızda bir çok markanın listenin en tepesinde olduğunu göreceksiniz
off kızlar karar verenmiyorum bir türlü doğtaşın yemek odası ve oturma grubunda carmen, yatak oadasında snow, oturma odasında inovia köşe ye karar verdik ama bilemiyorum hala çok zormuş doğtaş kullananlar acaba hangi serileri kullanıyorlar yada bunları kullanan var mı?