Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba hanimlar
Benim koltuk takimim dogtas doro model. 2 senedir kullaniyorum fakat bebegim olduktan sonra devamli kustugu icin lekeler oldu ve sildikce su lekeleri kaldi. Makineyle temizletirmeyi dusnuyorum ama cesaret edemiyorup ya yipranirsa.
Kızlar vanish kosla halı sampuanı ile silmeyi deneyin. Ben halılarımdaki lekeleri koltuklarımı ve sandalyelerimi komple bu ürünle siliyorum cokta memnunum.
Kızlar vanish kosla halı sampuanı ile silmeyi deneyin. Ben halılarımdaki lekeleri koltuklarımı ve sandalyelerimi komple bu ürünle siliyorum cokta memnunum.
Kızlar bulaşık tableti fairy sıcak suda eritin onu koltuğa sürün silin bakın leke meke kalmayacak kuru temizlemede çalıştım çıkmayan lekeleri fairy lr çıkarıyoduk
İnsanların marka mobilyalardan nedir bu çektiği. Su lekesi neden kalsın yani. Dayanıklı ve temizliği kolay olmalı ama yok... Ben koltuklarımı modokoda kaplattırdım şuan arap sabunlu suyla üstünden geçiyorum sadece bişey kalmıyor. Fondoten lekesi bile geçti düşünün yani.
Kullanılabilir. Kumaş her yüzeyde cok etkili bence. Hemde kullanımı kolay. Önce temizleyeceğin yüzeyi süpür. Sonra güzelce sulandırıp köpüklü köpüklü siliyorsun. DURULAMA GEREKMİYOR. Kuruduktan sonra tekrar süpürüyorsun. Cok pratik.