Yatak Odası Dekorasyonu DOĞTAŞ diyenler ve kullananlar buraya !

sinsiprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2010
26
0
36
Antalya
arkadaşlar biz birçok yeri gezdik fakat dönüp dolaşıp hep doğtaşta karar kıldık ama bazı arkadaşlar doğtaşın iyi olmadığını söylüyor ben çok kararsız kaldım hadi gelin doğtaşta beğendiğimiz ve almayı planladığımız ürünleri paylaşalım :40:

Bende evlenirken doğtaş almıştım ve inanın çok memnunum... Eylülde iki sene olucak ama ufak tefek problem olmadı değil benim koltuklarımın kırlentleri taşlıydı bir iki tanesi düştü o kadar ama sağlamlık açısından sorunum yok...

doğtaştan aldığımız oturma odasında kullandığım koltuklarımın sandık kısmındaki tahta kırıldı kesinlikle hoplama zıplama yok üzerinde sanırım ayakların yanlış yere koyulmasından ötürü bu,oturulan yerdeki kısım yatıştı hemen koltuğun yayları hissedilebiliyor.
kenarları siyah deriydi kullanalı neredeyse 4yıl olacak renk atma olmadı,
yemek odası takımımda doğtaştan,konsolu sürgülü bişey olmadı rengi venge,herhangi bir sorun yaşamadım memnunum onlardan,sadece koltuklarda problem oldu
ayrıca
küçük bir yerde yaşıyoruz, mağaza kapanıp gitti ne mağaza ne servisi kalmadı hiç :(

ben de bırcok magazaya baktım ama nedense dogtas daha saglam ve kullanışlymş gıbıme geliyor özellikle dolapların içi cok ıyı dızayn edılmş ama ben de hala kararsızım:51:

Bende doğtaş diyorum çünkü koltuk takımımı aldım, daha kullanmadım malum çeyize alındı ama gayet şık ve modern modeller var birkaç yere baktım ama aklım doğtaşta kaldığı için koltuk takımını almaya gittik içime sindi ama kullanım yorumu yapamıycam

yatak odam ve salonum elagance koltuklarımda innovia ama deri ve kumaş rengini degiştirdim cokta memnunum özellikle dolaplarım ve sürgülerimdaki frenleme sistemi harika

biz de doğtaştan yemek odası ve yatak odası almayı düşünüyoruz. sanırım elegance alacagız. var mı elegancetan bır sıkayetı olan ? koltuk takımı olarak da bazı begendıgımız modeller oldu ama sımdı arastırdım da genelde kumasta ve tahta ayagın dogru yere konmamasından koltukta cokme problemlerı yasayanlar olmus. bu hafta sonu kesın kararı verecegız ınsallah :D

yazmadan edemedim bizde hepsini doğtaşdan aldık pasifica yemek ve yatak odası ve doğtaşın 2012 de çıkarttığı biz aldığımızda bile mağzalarda yoktu sono oturma grubunu aldık çok beyeniyorduk haziranda kullanmaya başlıcaz inş.:) :34:

yazmadan edemedim bizde hepsini doğtaşdan aldık pasifica yemek ve yatak odası ve doğtaşın 2012 de çıkarttığı biz aldığımızda bile mağzalarda yoktu sono oturma grubunu aldık çok beyeniyorduk haziranda kullanmaya başlıcaz inş.:) :34:

$3904e2ca-99ca-443e-bd22-d0a31973eaaanaturaStill_spl_4.webpM,,

Ben de Doğtaş düşünüyorum eşyalarımı..
Önceden Exclusive serisine bakmıştık, beğenmiştima ama siyah ksımları var die çok içime sinmemişti...
Geçenlerde Natura Stilli gördüm ve bayıldım!! sanırım ona alırım,, ama fiyatları baya pahalı geldi. Kullananlar kalite ve servis hizmeti garanti vb konusunda bilgilendirrse çok mutlu olacağım...

Evlenirken eşya seçiminde çok kararsız kaldım bir çok mağza gezdim ama en son doğtaşta karar kıldım .Mobilyalarımdan çok memnunun sağlamlık bakımından ayrıca doğtaşın servisindende çok memnun kaldık yatak odam kuruldu sorun yoktu kullanmaya başlayınca ufak tefek sıkıntıları farkettik firmaya söyleyince hemen servis gelip gerekli düzeltmeleri yaptı. Doğtaşı herkese tavsiye ediyorum.

innova köşe takımı aldık aman allahım bir kaç ay içinde öle bir tüylenme yaptıkı rezalet süngeri çöktü aylardır da servis geliyor bir gidiyor ama sonuç 0 ben memlun kalmadım

Back
X