- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.729
- 798
- Konu Sahibi mortaldance
-
Hanfendi iyi misiniz?Söyleyemem aylardır sınava hazırlanıyor biliyor beni ağır bir darbe olur söylersem
Söyleyemem aylardır sınava hazırlanıyor biliyor beni ağır bir darbe olur söylersem
Onu diyemedim başarısız sorumsuz olarak bilmesin beni istedim
Umarım en yakın zamanda yalanınız ortaya çıkar da kandırılmış olmaz daha fazla.
Böyle yalan mı olur ya şuan sizi yolda biliyor arıyor açmıyorsunuz belki de endişeleniyor.
Konu başlığıyla da ne kadar çelişiyor. Doğruyu söylemeliyim demiş ama hala yalan derdinde.Konu sahibi de otobüsü arayıp nerde diye öğrenip hala çocuğu kandırma peşinde..
Valla çözüm yolu pek yok ya devam ettireceksin yalanı ki mutlaka açık verirsin benden söylemesi yada herşeyi göze alıo kendin söylekızlar bna yardımcı olun acil .. Aylardır sevgilimi kandırıyorum iş konusunda derece almam için eğitim almam lazım sınavlara girmem lazım dı girmedim gireceğim dedimm sallaya sallaya bugüne salladım başka bir ilde gireceğim ve bugün yola çıktığımı söyledim şuan beni yolda biliyor aradı açmadım yarın döneceğim dedim vicdanım rahat etmiyor doğruyum söylersem çok kötü olur söylemez kendi anlarsa da kötü olur şuan hiç iyi değilim ne yapmalıyım
Konu başlığıyla da ne kadar çelişiyor. Doğruyu söylemeliyim demiş ama hala yalan derdinde.
Yalanına ortak olalım normal bir şeymiş gibi yorum yapalım istedi demek ki. Yalan gizli kalmıyor hiç bir zaman . Karşısında ki kişi akıllıysa bir de kısa zamanda çıkar ortaya.Biraz daha bizden,"Canım artık söylemişsin pişman olmuşsun bunu idare et bir daha yapma sakın" dememizi istemiş olabilir
Yalan söylediği için insan pişman olur tabi,ama alışkanlık haline dönerse yandı çocuk.
Ben şuan gerçekten vicdan azabu çejiyorum bir daha da asla yalan söyleme.m bunu da öğrenme si lazım ve şuan ne diyeceğimi de bilmiyorum kaldım öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?