• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğruyu söylemeliyim

Söyleyemem aylardır sınava hazırlanıyor biliyor beni ağır bir darbe olur söylersem
Hanfendi iyi misiniz?
Konu başlığınız "doğruyu söylemeliyim" farkında mısınız acaba?
Doğruyu söyleyin diyoruz söyleyemem diyorsunuz.
Ee o zaman amaç nedir?

Siz bence burada yalanı nasıl kıvırırım diye akıl istiyorsunuz.

Otobüs şirketini aramak ne?

Çocuk zaten sınavın zaten olduğunu bilse daha da güvenmez.

Yazık değil mi keyfi olarak Tamam girmedin ama o çocuk sana sınav sonucunu sorduğunda kaybettim diyip üzülmüş gibi yapacaksınız o sizden çok ve gerçekten üzülecek.
Biraz vicdan.

Umarım en yakın zamanda yalanınız ortaya çıkar da kandırılmış olmaz daha fazla.
Böyle yalan mı olur ya şuan sizi yolda biliyor arıyor açmıyorsunuz belki de endişeleniyor.

Umarım en yakın zamanda yalanınız ortaya çıkar da kandırılmış olmaz daha fazla.
Böyle yalan mı olur ya şuan sizi yolda biliyor arıyor açmıyorsunuz belki de endişeleniyor.

Konu sahibi de otobüsü arayıp nerde diye öğrenip hala çocuğu kandırma peşinde..

kızlar bna yardımcı olun acil .. Aylardır sevgilimi kandırıyorum iş konusunda derece almam için eğitim almam lazım sınavlara girmem lazım dı girmedim gireceğim dedimm sallaya sallaya bugüne salladım başka bir ilde gireceğim ve bugün yola çıktığımı söyledim şuan beni yolda biliyor aradı açmadım yarın döneceğim dedim vicdanım rahat etmiyor doğruyum söylersem çok kötü olur söylemez kendi anlarsa da kötü olur şuan hiç iyi değilim ne yapmalıyım
Valla çözüm yolu pek yok ya devam ettireceksin yalanı ki mutlaka açık verirsin benden söylemesi yada herşeyi göze alıo kendin söyle

Konu başlığıyla da ne kadar çelişiyor. Doğruyu söylemeliyim demiş ama hala yalan derdinde.

Biraz daha bizden,"Canım artık söylemişsin pişman olmuşsun bunu idare et bir daha yapma sakın" dememizi istemiş olabilir

Yalan söylediği için insan pişman olur tabi,ama alışkanlık haline dönerse yandı çocuk.

Neden baska bir il de dediniz ve suan neredesiniz acaba...?Alışkanlık yapmis ki yalan söylemek ilerletip il dışına bile cikmissiniz...
Siz onu sevmiyorsunuz boşuna umutlandirmaktan vazgecin yazık günah...

Biraz daha bizden,"Canım artık söylemişsin pişman olmuşsun bunu idare et bir daha yapma sakın" dememizi istemiş olabilir

Yalan söylediği için insan pişman olur tabi,ama alışkanlık haline dönerse yandı çocuk.
Yalanına ortak olalım normal bir şeymiş gibi yorum yapalım istedi demek ki. Yalan gizli kalmıyor hiç bir zaman . Karşısında ki kişi akıllıysa bir de kısa zamanda çıkar ortaya.

Sınavın geçen ay olduğunu öğrenirse ne olacak? Sen nereye gittin öyleyse demez mi?

Yoldayım falan demişsiniz bir de, bana böyle birşey yapılsa anında bitirirdim.

Madem ki keyfi bir sebep yok sınava girmemenizde, neden açıklama yapamadınız ki?

Ayrıca diyelim ki sınava girdiniz, bir başkasının zoruyla ne kadar başarılı olacaksınız?

Daha neler okuyacağız bakalım burada :işsiz:

Dua etmekten başka yapabileceğiniz birşey yok... Hiç açılmayın bence.

sınav geçen aysa neden şimdiye kadar uzattın o kısmıda anlamadım? başarısız oldun söyleyemedin de tarihi mi salladın? saçmalamada rekor kırmışsın öğrenmezse ne olacak saf yerine koymaya devam mı edeceksin adamı

Ben şuan gerçekten vicdan azabu çejiyorum bir daha da asla yalan söyleme.m bunu da öğrenme si lazım ve şuan ne diyeceğimi de bilmiyorum kaldım öyle

Ben şuan gerçekten vicdan azabu çejiyorum bir daha da asla yalan söyleme.m bunu da öğrenme si lazım ve şuan ne diyeceğimi de bilmiyorum kaldım öyle

Madem oyle konusmaya cesaretin yoksa uzuuunca bir mesaj yaz niye yalan söylediğini ve yalanlarini açık açık yaz. Cocugu kandirma daha fazla... yalan yalani dogurur derler daha fazla sacmalamadan Bir son ver artik. Tabi bu saatten sonra sana ne kadar güvenir orasi da ayri konu...

Yoldayım gidiyorum demekte iyi cesaret.şimdi teknolojide gelişti resim çek yolla diyolar vs vs..Başında bari yalan söyledin sonradan girmicem vazgectim deseydin,işle alakali başka planlar yaptim deseydin.Belki sonucunu kendiside görmek isticek simdi.bari o şehre cidden gitseydin sınava geç kaldim almadilar diyip geri dönseydin.Yalan nasıl bi yalanla kapatilir bilemedim simdikk

Back