- 18 Haziran 2016
- 1.189
- 490
- 38
- 31
- Konu Sahibi mortaldance
-
Hayır Ondan önce zaten ben birkaç kez gitmiştim sonra bıraktım bu beni teşvik etti gitmemi istedi ama ben gitmedim gidiyorm dedimmNiye böyle bir yalan söyledin anlamadım? Sevgiline havalı falan mı görünmek istedin?
Sınav geçen aydı ve hiç çalışmamış tımGitseydin o zaman. Yalan da söylemeseydin. Ben olsam bi daha güvenim kalmaz size.
Olsun yinede yalandan iyidir. Ya şimdi gitmediğini söyleyeceksin. Yada kendiliğinden ortaya çıkacakSınav geçen aydı ve hiç çalışmamış tım
Onu diyemedim başarısız sorumsuz olarak bilmesin beni istedimE çalışmadım girmeyeceğim deseydin yani.
Ne tuhafsın, gerçeği söyle de bilsin adam yazık seni sınava gidiyorsun sanıyor.
Şimdi de yalancı olarak bilecek.. Hangisi daha kötü siz düşünün artık.Onu diyemedim başarısız sorumsuz olarak bilmesin beni istedim
Amacın benim amacımın olmaması onun ise sürekli beni desteklemesi hayır demem e İzin vermediÇok gereksiz. Seni teşvik ettiğinde dürüst olup daha fazla denemek istemiyorum diyebilirdin.. Ona tamam demişsin geçen ay olmuş sınava bu ay gireceksin diye biliyor bir de amacınız ne anlamadım ki..
kızlar bna yardımcı olun acil .. Aylardır sevgilimi kandırıyorum iş konusunda derece almam için eğitim almam lazım sınavlara girmem lazım dı girmedim gireceğim dedimm sallaya sallaya bugüne salladım başka bir ilde gireceğim ve bugün yola çıktığımı söyledim şuan beni yolda biliyor aradı açmadım yarın döneceğim dedim vicdanım rahat etmiyor doğruyum söylersem çok kötü olur söylemez kendi anlarsa da kötü olur şuan hiç iyi değilim ne yapmalıyım
O zaman gerçekten eğitim alsaydınız. Sizi bundan alıkoyan nedir ?Amacın benim amacımın olmaması onun ise sürekli beni desteklemesi hayır demem e İzin vermedi
Söyleyemem aylardır sınava hazırlanıyor biliyor beni ağır bir darbe olur söylersemSınava girmek istemiyorsan açıkça söylemeliydin. Velin mi o senin de her şeye tamam dedin?
Ne akıl verilir ki şimdi sana? Açık açık yalan söylediğini söylemen lazım.
Keyfi hiç bir engel yokO zaman gerçekten eğitim alsaydınız. Sizi bundan alıkoyan nedir ?
Sorumsuz başarısız bilmesin ama yalancı olarak bilecek eninde sonunda.Onu diyemedim başarısız sorumsuz olarak bilmesin beni istedim
Çok yanlış yapmışsınız. Şuan sizi yolda biliyor ve gitmediğinizi elbet öğrenecek o zaman ne diyeceksiniz inanın merak ediyorum..Keyfi hiç bir engel yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?