Doğruyu söylemeliyim

mortaldance

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
1.189
490
38
31
kızlar bna yardımcı olun acil .. Aylardır sevgilimi kandırıyorum iş konusunda derece almam için eğitim almam lazım sınavlara girmem lazım dı girmedim gireceğim dedimm sallaya sallaya bugüne salladım başka bir ilde gireceğim ve bugün yola çıktığımı söyledim şuan beni yolda biliyor aradı açmadım yarın döneceğim dedim vicdanım rahat etmiyor doğruyum söylersem çok kötü olur söylemez kendi anlarsa da kötü olur şuan hiç iyi değilim ne yapmalıyım

Gitseydin o zaman. Yalan da söylemeseydin. Ben olsam bi daha güvenim kalmaz size.

Çok gereksiz. Seni teşvik ettiğinde dürüst olup daha fazla denemek istemiyorum diyebilirdin.. Ona tamam demişsin geçen ay olmuş sınava bu ay gireceksin diye biliyor bir de amacınız ne anlamadım ki..

Çok gereksiz. Seni teşvik ettiğinde dürüst olup daha fazla denemek istemiyorum diyebilirdin.. Ona tamam demişsin geçen ay olmuş sınava bu ay gireceksin diye biliyor bir de amacınız ne anlamadım ki..
Amacın benim amacımın olmaması onun ise sürekli beni desteklemesi hayır demem e İzin vermedi

Sınava girmek istemiyorsan açıkça söylemeliydin. Velin mi o senin de her şeye tamam dedin?
Ne akıl verilir ki şimdi sana? Açık açık yalan söylediğini söylemen lazım.

Otobüs şirketini arayıp otobüsün nerde olduğunu mu sorsam ne yapsam artık arsdığındn beri geri dönüş yapmadım

Sınava girmek istemiyorsan açıkça söylemeliydin. Velin mi o senin de her şeye tamam dedin?
Ne akıl verilir ki şimdi sana? Açık açık yalan söylediğini söylemen lazım.
Söyleyemem aylardır sınava hazırlanıyor biliyor beni ağır bir darbe olur söylersem

gitseniz gitmesenizde sonuçta etkilenen sizsiniz asıl kendinizi kandiriyorsunuz
başarısız ve sorumsuz olduğu mu bilmesi demişsiniz ama bilmemesi başarısız ve sorumsuz oldugunuz gerçeğini degistirmiyor
şimdi de yalancı olarak bilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…