• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğrumu yapıyorum bilemiyorum yardım edin

yanlış anlamayın ama bence evliliğiniz çok laçkalaşmış.
Her ikinizin de birbirinize sevgi-saygısı kalmamış.
Neden uzattığınızı bilmiyorum ama yerinizde olsam bitirirdim..
Hakkınızda hayırlısı inşallah.

suan yazdığı mesajı bir görseniz sok oldum.ben dedimki tayin isteyip gidicem burdan dedim.ne benim nede oğlunun yüzünü görücen dedim.bana attığı msj su herseye razıyım yeterki seni görmeyim.yani bu adam evladından bile vazgecti.

suan yazdığı mesajı bir görseniz sok oldum.ben dedimki tayin isteyip gidicem burdan dedim.ne benim nede oğlunun yüzünü görücen dedim.bana attığı msj su herseye razıyım yeterki seni görmeyim.yani bu adam evladından bile vazgecti.

Tamam... Anladım...
Açıkçası konunun başından beri belli zaten vazgeçmiş olduğu..
Mesleğiniz,işiniz ve maaşınız var sanırım.
Neyi bekliyorsunuz?

tamam... Anladım...
Açıkçası konunun başından beri belli zaten vazgeçmiş olduğu..
Mesleğiniz,işiniz ve maaşınız var sanırım.
Neyi bekliyorsunuz?

bir evladım var benim.ve erkek çocuğu.tekbasıma bakabilirmiyim ileride oğlum babasnı sorarsa ve babasızlığın ezikliği ile büyürse bunun vebalini düşünüyorum.biz anlaşamıyoruz diye evladımıza yazık etmekten korkuyorum.hoş zaten yalnız büyütttüm eşim hep görevi icabı dışardaydı.yeri geldi 6 ay yoktu.şimdi 2 ay yok.

Kimse yorum yapmıyor.konumu basit buludunuz sanırım.ama bilinki çok kötüyüm.ve kimseye anlatamadan kaldım.

boşanın kurtulun diyemem size sonuçta kolay bir durum değil..yuvayı dağıtmak sonrasındaki sorumluluğun üstesinden gelmek de hiç kolay değil..önünüzde iki seçenek var.ya devam edeceksiniz ya da ayrılacaksınız..artıları eksileri ile tartıp karar vermek sizin insiyatifinizde..çocuk kararınızdaki en önemlli faktör tabi ama bitecekse de bunun için bir sığınak olmamalı.engel olarak görmeyin yani..sonuçta mutsuz ebeveynlerin çocuklarının psikolojisi de çok iyi olmuyor..siz herşeyden önce annesiniz..evladınız için hangi durum daha huzur verici ve sağlıklıysa onu seçmelisiniz..yoksa onu bahane edip bu durumdan hiç günahı olmayan bir çocuğa mutsuz bir hayatı dayatmanın da anlamı yok...

boşanın kurtulun diyemem size sonuçta kolay bir durum değil..yuvayı dağıtmak sonrasındaki sorumluluğun üstesinden gelmek de hiç kolay değil..önünüzde iki seçenek var.ya devam edeceksiniz ya da ayrılacaksınız..artıları eksileri ile tartıp karar vermek sizin insiyatifinizde..çocuk kararınızdaki en önemlli faktör tabi ama bitecekse de bunun için bir sığınak olmamalı.engel olarak görmeyin yani..sonuçta mutsuz ebeveynlerin çocuklarının psikolojisi de çok iyi olmuyor..siz herşeyden önce annesiniz..evladınız için hangi durum daha huzur verici ve sağlıklıysa onu seçmelisiniz..yoksa onu bahane edip bu durumdan hiç günahı olmayan bir çocuğa mutsuz bir hayatı dayatmanın da anlamı yok...

eşim dengesiz bir insan.bugün iyi yrn kötü.evliliğim hep mücadele ile gecti.evladımı su açıdan düşünüyorum.babasız büyümenin nasıl birsey olduğunu tadacak.bu nekadar sağlıklı.öbür türlüde mutsuz bir anne baba.doğrusu baba diye vasıflndırdığım kişi bugün evladını bile grmek istemediğini belirtti zaten.asıl boşanma sebebi bu olmalı.adam evladını benimseyemedi ya.ben hayatımda bukadar bencil bukadar kendini seven ve inat birini görmedim

boşanmayın sakın! o biliyor sizin kızgınlıkla böyle dediğinizi o da kızgınlığını ifade ediyor. inanın boşanılcak bir durum yok ortada.karşılıklı kızgınlık var sadece. bu konular telefonda konuşulmaz mesajla hiç hemde.sakin olun. yuva yıkmak kolay birşey değil çalışıyor olsanz bile zor. siz biraz sakinleşin. olumlu düşünün. bu evliliği siz kurtarabilirsiniz. olayları çok büyük sıkıntı olarak görmeyin. allah a sığının tevekkül edin. kalbinizden taa içinzden dua edin.
ya rabbi sana sığındım alnıma ne yazdıysan o. evlenmk de hak boşanmak da hak. sen bana hayrlı olanı nasip et. ne gelirse senden deyin. inanın bu şekilde düşününce çok rahatlarsnz. rabbim kulunu darda bırakmaz şöyle kalpten bir dua et bak nasıl kapılar açar sana.

Back