Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz önce aramış nasıl oldunuz hastalığınız getimi diye soruyor oğlanda bende hastayız dedim.2hafta önce 20lik diş operayonu oldum ben.doktorun yanlış iğnesinden dolayı hala uyusukluğum gecmedi.b vitamini hapı kulanıyorum ama 1yılımı bile alabilirmiş düzelmem.çok kötüyüm.eşim bunu bildiği halde nasıl oldun demedi.2gün önce oğlan nasıl diye msj attığında ben dedim insan benide bi sorar nasıl oldun diye dedim.onun üstüne soruyo anlıycanız ben dürtmesem sorcağı bile yok.inanın bitmesi en iyisi sanki.ben erkek nazı cekiyorum ya.etrafıma bakıyorum kuzenlerime bakıyorum eşleri ne isterse yapıyolar.benimkide tmm alallım der.2ay sonra paraya sıkışınca hep senin yüzünden oldu der.halbuki kendi sigaraya para vermesini bile biliyo.benim altınları bozup ailesine vermesini biliyo.hepmi böyle yooo.geceleri bana sarılmadan uyumaz.askım canım hep dilindedir.demekki öpmekle sevmekle bu işler yürümüyo.biraz önce msj attım sigarayı bırakabildinmi en azından cabalıyormusun yazdım.gelen cvp sen ilk önce nasıl olduğumu sor yazmış.bende sen benim msjıma cvp ver. Bende ona göre nsl olduğunu sorayım yazdım.gelen cvp sorma ozaman hiçbşey bana yazmış.hep böyle bu adam.yani ben a derim o hemen b der.eşimin gönlünü yapayım yoktur hep ben uğrasırım.bıktım artık.
yani zor tabi allah yardım etsin ama sanki sürekli birbirinizden beklentileriniz var belki başbaşa güzel bir tatile gitseniz huzurlu bir noktadayken bunları enine boyuna konuşsanız bir faydası olur
Biraz önce aramış nasıl oldunuz hastalığınız getimi diye soruyor oğlanda bende hastayız dedim.2hafta önce 20lik diş operayonu oldum ben.doktorun yanlış iğnesinden dolayı hala uyusukluğum gecmedi.b vitamini hapı kulanıyorum ama 1yılımı bile alabilirmiş düzelmem.çok kötüyüm.eşim bunu bildiği halde nasıl oldun demedi.2gün önce oğlan nasıl diye msj attığında ben dedim insan benide bi sorar nasıl oldun diye dedim.onun üstüne soruyo anlıycanız ben dürtmesem sorcağı bile yok.inanın bitmesi en iyisi sanki.ben erkek nazı cekiyorum ya.etrafıma bakıyorum kuzenlerime bakıyorum eşleri ne isterse yapıyolar.benimkide tmm alallım der.2ay sonra paraya sıkışınca hep senin yüzünden oldu der.halbuki kendi sigaraya para vermesini bile biliyo.benim altınları bozup ailesine vermesini biliyo.hepmi böyle yooo.geceleri bana sarılmadan uyumaz.askım canım hep dilindedir.demekki öpmekle sevmekle bu işler yürümüyo.biraz önce msj attım sigarayı bırakabildinmi en azından cabalıyormusun yazdım.gelen cvp sen ilk önce nasıl olduğumu sor yazmış.bende sen benim msjıma cvp ver. Bende ona göre nsl olduğunu sorayım yazdım.gelen cvp sorma ozaman hiçbşey bana yazmış.hep böyle bu adam.yani ben a derim o hemen b der.eşimin gönlünü yapayım yoktur hep ben uğrasırım.bıktım artık.
siz beni anlamamışsınız.bu yeni değil bu olay nerdeyse 1yıldır var.bıraksın diye ne diller döktüm.1 yıldır bekliyorum.eşim 32 yasında basladı sigaraya yani 1yıldır içiyo.kusura bakmazsanız size bi kaç şey söyleyeceğim. Ben önceki konunuzu da okudum, hatta yorum da yazdım. Size şunu söylemek istiyorum. Anlıyorum sigarayı sevmiyorsunuz. Anlıyorum buna tepki gösteriyorsunuz...
Ama unutmayın karşınızdaki eşiniz... Sizin üç yaşında yönetmeye çalıştığınız, bak onu yaparsan ceza veririm diyeceğiniz bir çocuk değil... Bence tavrınız çok yanlış. Kendimi eşinizin yerine koyuyorum, ben erkek olsam, koca adam, çocuk babası, ve karım bana sürekli sigara baskısı yapsa, senin halini sormam için bile sigarayı bırakman gerek demeye getirse lafıi bırakacağım varsa da bırakmam.
Tamam hoşlanmıyorsunuz ama bence biraz sabırlı olun. Her istediğiniz şey anında olmaz ki... Siz belki farkında değilsiniz ama bu olayı hırs yapmışsınız. Sigara içiyor diye öyle bi öfkeniz var ki ona başka sorunları bile ona bağlayıp sigaraya para buluyo ama diyorsunuz. Burada sigara savunmuyorum yanlış anlaşılmasın. Bi insan durumu yokken çoluğun çoçuğunun nafakasını sigaraya veriyorsa çok da yanlış yapar. Ama siz eşinizi dikte etmeye çalışıyorsunuz. Eşinizin sigarasını öğrendiğinizden beri buraya açtığınız konuların ucu hep sigaraya varıyor.
Ve bence siz bu olaya öfkeli olduğunuz için sorun eşinizde diye düşünseniz de o sigara içiyor diye sinirlenerek sorunlara sebep oluyorsunuz
lütfen bana kızmayın. Bu konuda hassas olabilirsiniz ve buna saygı duyuyorum. Ama aşırı tepki ve öfkeniz size zarar veriyo. Bu konuda kendinizi frenlemenizi söneririm. O insan en az 25-30 yaşında. çocuk gibi sürekli ona sigarayı bırakmasını dikte ederseniz sonuçta o da öfkelenir ve sorun çıkar...
Ha birde dün dedimki eşime annem büyük bir sağlık sorunu geciriyor.zaten kötüyüm benimle uğrasma nolur yazdım mesajda.arayıpta nesi var annenin demedi.hadi beni gectim annemi araması gerekmezmiydi.benim annem öyle iyi ki eşime karsı.eşim gecenlerde dedi süveterim yok keske olsaydı işyerinde üşüyorum dedi.annem bir hafta sonra kendi elleriyle örmüş getirdi.beklerdimki arayıp anne neyin var gecmiş olsun desin.benmi haksızım allahaskına.
Ha birde dün dedimki eşime annem büyük bir sağlık sorunu geciriyor.zaten kötüyüm benimle uğrasma nolur yazdım mesajda.arayıpta nesi var annenin demedi.hadi beni gectim annemi araması gerekmezmiydi.benim annem öyle iyi ki eşime karsı.eşim gecenlerde dedi süveterim yok keske olsaydı işyerinde üşüyorum dedi.annem bir hafta sonra kendi elleriyle örmüş getirdi.beklerdimki arayıp anne neyin var gecmiş olsun desin.benmi haksızım allahaskına.