Ama mutlu değilimki insanlara özenir oldum ot gibiyim.kendimi değerli hissedemiyorum eşim sayesinde
üstelik gecen sene mesaj olayı olunca üstüne gittim diye boşanmaya bile kalktı.adliyeye kadar gittik oturduk oturduk geri eve döndük.çok zor bişey.ama ben mutlu değilim.
bu durumun ne eşinizin asker olmasıyla ne de uzakta olmasıyla ilgisi var bence. Adam tam bir bencil. Bu adama neyin kadınlığını yapacaksınız ki.. Evde durma imkanı varken bile küsüp askeriyede kalan bir adamdan hayır mı gelir?
Kaldı ki artık eve bile gelmesini istemeyecek duruma getirmiş sizi, bu bir ömür çekilecek şey mi.. Işiniz çok zor, rabbim yardımcınız olsun. Ama siz kendinizi eksik hissetmeyin ve bence çok yüz de vermeyin, biraz o çabalasın evliliği kurtarmak adına.. Biz kadınlar olarak ne kadar alttan alırsak o kadar kıymetimiz bilinmiyor malesef..
Buarada bende calışıyorum kızlar.memurum.yani üstüme aldığım bişey bile yokken herseyin suçlusu ben oldum
bencılmıs esınız anlattıklarınıza gore..madem sende calısıoymrussun..
Ama yınede yuva yıkmaya degmez yanı..evlılık sabır gerektırıyor..
Ayrıca kaıdnlık gorevını yap derken sunu kastettım...:evıne gelınce yemegını yap,alaka goster,bır ıstegın varmı vs.gıbısınden sor..
çok denedim eşim seviyor diye içli köfte yapmasını bile öğrendim.filmler aldım.sürprizler yaptım ama yok birgün iyi 3 gün kötü.hanginizin eşi size küfreder len diye hitap eder.bir haftasonum var 2 gün boyunca sabah akşam maç mac yorumları izliyoruz.bu hayat nereye kadar.daha 20 dakikalık yerdeki alışveriş merkezini bile göremedim.aileme cok soğuk gideriz bir suratını gecer baska odaya oturur ordada mac izler.zaten 1 geceliğine gidiyoruz.kuzenlerimle biraraya geliriz herkes ona çok iyi bizimki donuk konuşmaz etrafı izler.ben böyle değilim.tek bildiğim eşim göreve gittiği sürece spor yapan kendine bakan biriyim yüzüm gülüyor.eşim geldiğinde donuk mutsuz biri haline dönüşüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?