• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğrumu Görüyorum??

peki taze annenler size birşey soracağım benimde adet günüm dündü ve olmadım sabahtan beri felaket belimden göysüme ağrı var ve başım ağrıyor. Normalde adetlerim sancılı geçer ama sancımda yok sizler nasıldınız
adetin normalde düzenlimiydi cnm benm normal adet günmden önce başlayan ve hala süren normal adet ağrısından biraz daha hafif bi ağrım var kasıklarda

adetin normalde düzenlimiydi cnm benm normal adet günmden önce başlayan ve hala süren normal adet ağrısından biraz daha hafif bi ağrım var kasıklarda
evet 28 günde bir mutlaka olurum hiç şaşmaz ama bu sfer biraz sitresliyim ondan mı bilmem bi yanım çok istiyor bebek bi yanım daha erken evlilik oturmadı diyor( 5 aylık evlitim de)

evet 28 günde bir mutlaka olurum hiç şaşmaz ama bu sfer biraz sitresliyim ondan mı bilmem bi yanım çok istiyor bebek bi yanım daha erken evlilik oturmadı diyor( 5 aylık evlitim de)
1 gün istisna olabilr cnm ama stres yapma daha yeni evlisin zaten zmana bık biraz bu işler planla projeyle olmuyor rabbim ne zaman verirse :)

Hamileler gozunuz aydin Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.Kizlar ya ben daha test yapmanin zevkini bile yasayamadim bikac aydir deniyoruz ama oyle istikrarli bir adet dongum var ki kosa kosa geliyor adetim her ay.Herkesin psikolojik gecikir benimki mubarek dkka gecirmiyor daha test yapmak bile kismet olmadi bedevi gibiyim yaa :(
Aynen o_O x-(

cnm kadın dogum forumnda hamile kalmak için bitkisel karışım diye bi konu var denedinmi onu hiç bn gçen ay denedm ondan mıdır bilemem ama denemekte fayda var derim
Ben bir ay incir havuç kürü yapmıştım ve hayit tohumu suyu içtim ama iyi gelmedi... Kasiklarim felaket ağrıdı bütün ay boyunca ve göğüslerim sizladi..hamile olduğumu zannettiğim için hoşuma gidiyordu :-P adet olunca şok oldum ve birşeylerin ters gittiğini düşündüm bu ay soğan kürü uyguladim baya iltihap döktüm... Adetim biteli 15 gün oldu ağrım sızım yok çok şükür...yumurtlama da olmuş..eğer doğru zamansa ve nasipte varsa Rabbim verir inşallah canım

cnm kadın dogum forumnda hamile kalmak için bitkisel karışım diye bi konu var denedinmi onu hiç bn gçen ay denedm ondan mıdır bilemem ama denemekte fayda var derim
Ben bir ay incir havuç kürü yapmıştım ve hayit tohumu suyu içtim ama iyi gelmedi... Kasiklarim felaket ağrıdı bütün ay boyunca ve göğüslerim sizladi..hamile olduğumu zannettiğim için hoşuma gidiyordu :-P adet olunca şok oldum ve birşeylerin ters gittiğini düşündüm bu ay soğan kürü uyguladim baya iltihap döktüm... Adetim biteli 15 gün oldu ağrım sızım yok çok şükür...yumurtlama da olmuş..eğer doğru zamansa ve nasipte varsa Rabbim verir inşallah canım
şimdilik nası bi duygu oldugunu bende pek anlayamdm wlla kimseyle paylaşmadgm için ve tam emin olamadgm için inşallah üzülmem :(
link atabilir misiniz

Ben bir ay incir havuç kürü yapmıştım ve hayit tohumu suyu içtim ama iyi gelmedi... Kasiklarim felaket ağrıdı bütün ay boyunca ve göğüslerim sizladi..hamile olduğumu zannettiğim için hoşuma gidiyordu :p adet olunca şok oldum ve birşeylerin ters gittiğini düşündüm bu ay soğan kürü uyguladim baya iltihap döktüm... Adetim biteli 15 gün oldu ağrım sızım yok çok şükür...yumurtlama da olmuş..eğer doğru zamansa ve nasipte varsa Rabbim verir inşallah canım
link atabilir misiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hamile-kalmak-icin-bitkisel-karisim.743312/

Back