• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğrumu Görüyorum??

niye bu üzgün ifade emin olamıyosan hemen bi acile gidip kan testi yaptır ama belli yani gebişsin.
üzgün ifade yanlışlıkla oldu cnm sabahtan beri ağzım kulaklarımda sağlık ocagını aradım sabah 9bucukta gel dediler :)))))) ama eşimden nasıl saklicam buakşam onu bilmiyorum :D

üzgün ifade yanlışlıkla oldu cnm sabahtan beri ağzım kulaklarımda sağlık ocagını aradım sabah 9bucukta gel dediler :)))))) ama eşimden nasıl saklicam buakşam onu bilmiyorum :D
saklama bence :) testi paketine koy üzerinede bir fiyonk hediye et eşine havalara uçar :P

millet hayalet çizgi peşinde..

sen nerdeyse dogurcan..maşallah..

anneme söyledim inanamadı şok oldu nerdeyse niye yaptın diye kızacaktı. şu an çok şaşkınım ben 25 eşim 31 yaşında vakit kaybetmek istemedik :S ama şaşkınım
ozamn tam vakti cnm bizim yaşımz dha küçk biz biraz erken evlendik :)) bnde anneme soylesem eminim oda oyle bi tepki verir kendini ananeliğe hzr hissetmiyo henüz :D

ozge22ozge şu an o kadar heyecanlıyım ki seni çok iyi anlıyorum hemen yarın doktora gideceğim :)

ozamn tam vakti cnm bizim yaşımz dha küçk biz biraz erken evlendik :)) bnde anneme soylesem eminim oda oyle bi tepki verir kendini ananeliğe hzr hissetmiyo henüz :D
eşimde problem vardı varismus mu ne öyle birşey bende kist vardı o yüzden tedavi görmüşken olsun istedik :)

Hamileler gozunuz aydin Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.Kizlar ya ben daha test yapmanin zevkini bile yasayamadim bikac aydir deniyoruz ama oyle istikrarli bir adet dongum var ki kosa kosa geliyor adetim her ay.Herkesin psikolojik gecikir benimki mubarek dkka gecirmiyor daha test yapmak bile kismet olmadi bedevi gibiyim yaa :(

eşimde problem vardı varismus mu ne öyle birşey bende kist vardı o yüzden tedavi görmüşken olsun istedik :)

ben 4-5 ay önce gittim doktora sadece ultrasona soktu kist var dedi 4 ay kullandım dogm kntrl hapını 1bucuk ay flan oluyor bırakalı eşim hiç gitmedi doktora

Hamileler gozunuz aydin Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.Kizlar ya ben daha test yapmanin zevkini bile yasayamadim bikac aydir deniyoruz ama oyle istikrarli bir adet dongum var ki kosa kosa geliyor adetim her ay.Herkesin psikolojik gecikir benimki mubarek dkka gecirmiyor daha test yapmak bile kismet olmadi bedevi gibiyim yaa :KK43:
sağol cnm bnde düne kdar aynen senin gibi diyodum cnm kist olmasına ragmen 1 gün bile şaşmazdı yani.1 günde geç gel be mübarek bnde azcık şüpheleneyim diyodm ama :)))

Hamileler gozunuz aydin Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.Kizlar ya ben daha test yapmanin zevkini bile yasayamadim bikac aydir deniyoruz ama oyle istikrarli bir adet dongum var ki kosa kosa geliyor adetim her ay.Herkesin psikolojik gecikir benimki mubarek dkka gecirmiyor daha test yapmak bile kismet olmadi bedevi gibiyim yaa :KK43:[/ herşey nasip kısmet Allah'ım nasip etmişse olur

çok erken hamile olduğumun farkındayım herkesin ''ayy çok erkeeennn'' diye yüzünü buruşturdukalarını görür gibiyim :( moralimi bozacaklar

çizgi net ve hamılesin,hayırlı olsun diyorum..

başkaları görünmeyen ıkıncı cızgıyı görmeye çalışır ya,sen nerdeyse dogurcakmışsın.o derece net cızgı demek istedim..

yıne anlamadım deme:)
anladım cnm tesekkurler yorumun için :)

peki taze annenler size birşey soracağım benimde adet günüm dündü ve olmadım sabahtan beri felaket belimden göysüme ağrı var ve başım ağrıyor. Normalde adetlerim sancılı geçer ama sancımda yok sizler nasıldınız

Back