- 28 Şubat 2014
- 1.640
- 1.102
- 248
- 34
- Konu Sahibi ozge22ozge
-
tessekkr ederm cnm hiç inananasım gelmiyo şoktayımmEVET HAYIRLI OLSUN
hayirli olsun :)Biraz bulanık çıkmış ama hamilemiyim ben şimdi??
okadar cok tek çizgi gördüm ki acaba doğrumu gördüm diyorum :)))Hayirli olsun dogru görürmüşsün hamilesin
inşallah cnm allah herkese nasip etsin bnde hep öyle derdiim hatta ilk çift çizgiyi çerçeve yaptırcam diyodum :)))Bende o kadar tek cizgi goruyorum ki cift gorucekmiyim acabaallah saglikla kucagina almayi nasip etsin cnm
ellerim titredi düzgün çekemedim ama ilk çıkan koyu belirgin çizgiden çok hafif silik hemen hemen aynı gibiler bnde şaşkının 3 gün geçti adetim emin olmadan kimseye söylemek istemiyorumHayirli olsun
Ama hemen kan testi yaptirmani tavsiye ederim
Gecen ay buradan bir arkadasin aralıklarla yaptigi 3 testte de silik çizgi cikti. Ama kan testi negatif cikti
Seninki daha belirgin hamilesin insallah
Saglik ocagina git test yaptir hemen canim.ellerim titredi düzgün çekemedim ama ilk çıkan koyu belirgin çizgiden çok hafif silik hemen hemen aynı gibiler bnde şaşkının 3 gün geçti adetim emin olmadan kimseye söylemek istemiyorum
sağlık ocağında yapıyolarmıSaglik ocagina git test yaptir hemen canim.
3 gün geçti cnm normalde 26 günde istisna olursa en geç 28 gunde bir gelir bugn 3 gun geçti.allahım tamamına erdırsın....darısı başımıza inş...kaç gün gecmıştı test yaptıgında...
3 gün geçmişti cnm inş isteyen herkese bende daha emin olamıyorm kan testi yaptırmadanallahım tamamına erdırsın....darısı başımıza inş...kaç gün gecmıştı test yaptıgında...
evet canm hayırlı olsun günün geçtimi
evet cnm 3 gun geçtievet canm hayırlı olsun günün geçtimi
inşallah cnm sağolllhayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallah :)
niye bu üzgün ifade emin olamıyosan hemen bi acile gidip kan testi yaptır ama belli yani gebişsin.inşallah cnm sağolll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?