kikkirik Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Nisan 2012 50 5 48 17 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi kikkirik #1 arkadaslar merhaba , Ekim de nasipse ewleniyorum. doğrucan mobilyadan birkac model begendik ,fiyatları da piyasaya göre uygundu. aranızda doğrucandan mobilya alan varmıdır? kalitesi nasıldır ? bilgi almak istiyorum
arkadaslar merhaba , Ekim de nasipse ewleniyorum. doğrucan mobilyadan birkac model begendik ,fiyatları da piyasaya göre uygundu. aranızda doğrucandan mobilya alan varmıdır? kalitesi nasıldır ? bilgi almak istiyorum
kikkirik Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Nisan 2012 50 5 48 19 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi kikkirik #2 Kimse dogrucandan mobilya almadımı ki ?
Z zynbm Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2010 83 0 36 Mardin 15 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi kikkirik #3 merhaba ben de doğrucan mobilyadan bir şeyler beğendim ama hiç cevap veren olmamış siz ne yaptınız acaba aldınız mı memnun musunuz???
merhaba ben de doğrucan mobilyadan bir şeyler beğendim ama hiç cevap veren olmamış siz ne yaptınız acaba aldınız mı memnun musunuz???
EbruuLy Guru Kayıtlı Üye 28 Aralık 2010 782 53 318 İstanbul 15 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi kikkirik #4 bende bu mobilya adını hiç duymadım bilindik biyerden almanız daha iyi olucaktır fikrimce