Dogru yolu bulamiyorum

Dilara19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2019
1
0
1
29
Iyi günler öncelikle hanimlar

benim su aralar bir derdim var ve cikmaz yola girmisim gibi hissediyorum.
Ben sevgilimle 4 yildan berli beraberim iyisiyle kötüsüyle uzun süre gecirdik beraber. Bana sevgisinide ilgisinide gösteriyor hissettiriyor.
Biz fazla atisan bir cift degiliz ama kendisi en ufak atismada bile bütün iliskiyi sorguluyor yanlis yolda oldugunu söylüyor.
Bunun hakkinda bircok kez konusdum ve sonunda anladi saniyordum.
Bu son zamanlarda evlilige dogru adim atmaya karar vermistik uzun süredirde kavga etmiyorduk.

Bir konu acildi birkac gün önce aileler hakkinda. Ben sorunlarimi anlattigimda kendisi kendi ailesiyle herseyi örneklendirip „bizde asla böyle seyler olmaz...ailemi cok seviyorum...el üstünde tutulacak bir ailem var“ gibi sözler söylüyor. Bu kiyaslamada benim zoruma gitti ve ona düzgün bir sekilde bu davranis hos degilim dedim ve hersey alevlendi.

Su an bana diyor ki seninle asla gelecek planlari kurmuyorum sen beni ilgilendirmiyorsun. Birkac gün icerisindede iliskiyi bitircekmis.
Cok kindar birisi hemen alevlenebiliyor yikip dökebiliyor. Bunu bildigim icin caba gösteriyorum daha ama nasil davranmaliyim dogru mu yapiyorum yanlis mi bilmiyorum. Oturupta konusamiyorum da
Kizlar yardiminiza ihtiyacim var

Böyle bir adamla neyi konuşacaksın zaten?
O birkaç gün içinde bitirmeden önce sen bugün,şu anda bitirmeyi düşünmez misin?

Daha neyi düzeltmeye calısıyorsunki canım simdiden ailesini senden üst tutuyorsa evlendikten sonra hiçbir değerin kalmaz hep onlar önce gelir üzülen hep sen olursun kalbin ile değil birazcık düşün derim yinede senin kararın Rabbim yardımcın olsun

Bir kaç gün içinde ilişkiyi bitiricem diye bilgilendirme yapan adama hadi canım şimdi şu saatte güle güle demen gerekirdi.. Onun nazıyla niyazıyla uğraşılmaz ben sana söyleyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…