Doğru yere mi açtım bilmiyorum ama fikirlerinize ihtiyacım var :(

sevgili

20.06.2010 / Yeni HaYaT
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2008
770
1
96
40
Bursa
Çok güzel giden bir birlikteliğim var Allah bozmasın ve biz bu ayın 24ünde birinci senemizi dolduruyoruz. O gün özel bişiler yapmak istiyorum ama bu ay maddi durum biraz zor, çok bişiler çıkmaz bu sefer benden. zaten hediyeminde illaki parasal değeri olması gerekmiyor
ama bunun için değişik fikirlere ihtiyacım var. o gün çalışıyorum, çalışmasaydım pikniğe götürmek isterdim sevgilimi. bizim burda telefirik var, onunla uludağa çıkılabilirdi :1no2:
kıyafet almaktan hoşlanmıyorum çünkü tamamen onun zevki ayrı.
onun doğum gününde güzel bişi yapmıştım ve masrafsızdı. onun gibi bişiler düşünüyorum. güzel bi hediye kutusu almıştım, minik. içine tüller ve küçük küçük çikolatalar koymuştum. birde kart yazmıştım. mektuplar yazıp odasına koymuştum, birde resmimizi çerçeveye koyup başucuna bırakmıştım. yine böle özel bişi istiyorum ama kafam basmıyorrrrkafamçokkarıştı

uzun yazdım ama lütfen yardımcı olunnnn mafoldumben :enbuyukkk:

ıçerik nedeniyle konunuz " bir önerim var- tavsiyeleriniz" Bölümüne taşınmıştır. Bilginize

Ama hiç kimsenin bir fikri yokmu :sm_confused:
daha önce size yapılan yada sizin yaptıklarınız ?

merhaba sevgili dertli durumdasın farkındayım .bende bu konularda acemiyim senin doğum gününde yaptığın şey gerçekten güzel eşimde bana yapmıştı ve mutlu olmuştum gerçekten bence yerel bir gazeteye ilan verip o gazeteyide kurye ile gönder

şahane bi fikir arkadaşım, tşk ederim. opuyorumnanaktan

ama babam bu gazeteleri görürse beni keser, ki görme ihtimali çok yüksek :1ninca:

delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Kimse Yokmuuuuuu.... -tatlicadiarzu-

senağlama:a015:​

.............

Son düzenleme:

Allah seninde yardımcın olsun cicim. :Saruboceq:

saol cnm
hala bilmiorum napcamı yawff
gece ruyalarıma girio artık xD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…