- 12 Aralık 2012
- 249
- 4
Bra Size Calculator
bu sitede yabancı site ölçümü yapıyorsun al eline mezruyu en doğru sonuç burdan çıkar :)
kolay gelsin
bu sitede yabancı site ölçümü yapıyorsun al eline mezruyu en doğru sonuç burdan çıkar :)
kolay gelsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam 34 ama cup ölçüsü ne?
çünkü baktım victoria secret'ın sitesinde ölçülerimi girince 34a diyo bana 34a ne oluyo bilemedim. bi de bazı sitelerde 75b'nin karşılığı amerikada 34a demiş
-- biraz karmaşık oldu ama tr ye göre tasarladığımızda ben 75 c kullanıyorum ama 80 b ile farkı yok cup standart olan yerlerde 80b alıp geçiyorum hiç farkıda yok..
Bra Size Calculator
kolay gelsin
Gizist bende yurt disinda yasiyorum. 34 d kullaniyorum yada 36c 32=70 34=75 36=80 bu boyle gidiyor . Benim yasadigim ulkede ( Ingiltere) 34 a 75a oluyor.
Beratti teşekkürleerrr
UK ile US-CA bedenleri farklı oluyormuş yani mesela 75b karşılığı uk 34b diyor ama Us 34a diyor. b cup'ı iki ölçüye ayırmışlar gibi, benim b cuptan birazcık büyük oldugu için 34b almaya karar verdim bakalım inşallah doğru gelir :)
Bencede , 34 b sana uygun olur. Hadi iyi alisverisler:) ameliyattan sonra ic camasiri alisverisi cok daha keyifli oluyor:)
hem de nasıııllll :)
daha hala biraz sertler ve istediğim gibi durmuyorlar ama gidip denemek bile çok güzel, çalışan kızların dik dik bakması kıskanması bile keyif verdi nedense
ayy evet o kıskanç bakışlar benim de çok hoşuma gidio
Beratti teşekkürleerrr
UK ile US-CA bedenleri farklı oluyormuş yani mesela 75b karşılığı uk 34b diyor ama Us 34a diyor. b cup'ı iki ölçüye ayırmışlar gibi, benim b cuptan birazcık büyük oldugu için 34b almaya karar verdim bakalım inşallah doğru gelir :)
canım ne yaptın verdin mi siparişlerini ?? bende bir kac model siparş etmiştim bugun esımın eline gecmiş. bır haftaya ancak bende olur sanırım sabırsızlanıyorum bende eşim ölcülerimi verdiğinde kadın 34 d demiş. bizde hesaplayınca 34 b dıye tahmın etmıstık ama kadına guvenıp degıstırdık bedenleri. benm gogus ucu 87 ust kısmı 83 gelmişti. geldiğinde bedeni olucak mı olmayacak mı gorucez :18: olmazsada 90 gun ıcınde gerı gonderıp degıstırebılıyormuşuz
Ben arkadaşıma gönderdim bi kaç model, git al dedim ama bulamamış gönderdiklerimin çoğunu. kendi insiyatif alıp seçti mi aldı mı bilmiyorum haftaya döndüğünde öğrenebilicem şimdi ulaşamıyorum :/ sanırım hevesim kursagımda kalcak ama olmadı ben de netten sipariş veririm kargoyla geliyosa hem de öyle değişim yapılabiliyosa :)
Bu arada benim de göğüs ucu 89 göğüs üstü 85 göğüs altı 76 geliyor ya nasıl d oluyo ordaki ölçülere göre b çıkıyo benimki de
kafam karıştı şimdi yine, bedenleri çok değişik ya :44:
Ben arkadaşıma gönderdim bi kaç model, git al dedim ama bulamamış gönderdiklerimin çoğunu. kendi insiyatif alıp seçti mi aldı mı bilmiyorum haftaya döndüğünde öğrenebilicem şimdi ulaşamıyorum :/ sanırım hevesim kursagımda kalcak ama olmadı ben de netten sipariş veririm kargoyla geliyosa hem de öyle değişim yapılabiliyosa :)
Bu arada benim de göğüs ucu 89 göğüs üstü 85 göğüs altı 76 geliyor ya nasıl d oluyo ordaki ölçülere göre b çıkıyo benimki de
kafam karıştı şimdi yine, bedenleri çok değişik ya :44:
Onlar 76 olanı sormuyorlar zaten sadece ucu ve üst kısmını sormuşlar. Bende bilemedim ki canım benim de arada fark çok yok ama öyle demiş verdık bakalım. Turkıyeye gondermedık biz burayada vardır eminim. Esım telefonla ulaşıp konuştu. Onda şimdi hepsi :))) çok heyecanlı bi gelsede denesem. 90 günde geri gönderebilirsiniz demişler değişim için sanırım. bende bilemiyorum şimdi nasıl olur Olmazsa üzülürüm hem. nette her çeşit var ordan verebilirsin istediklerini bencede.
Bikinilerde genelde cup ölçüsü olmuyor..Gögüs alt ölçüsüde olmuyor ipli,bağlanan modellerde.Gögsünüzü tam kapatmasın,biraz sexy dursun istiyorsanız cup olarak satılan ince,balensiz kumaş olan bikinilerde cup ölçünüzü ufak tutabilirsiniz.Örneğin benim albümde fotoğrafım olan Amerikan Bayraklı bikinim B cup diye satılıyor ama 75 beden..Siyah püsküllü olan bikinimin üstü 40 altı 38 beden..Kesimine göre değişiyor,örnegin ikiside üçgen kesim incecik bikiniler..
Ellerime sağlık :126:Bu bilgiyi paylaşmakla çok iyi etmişsin. :)
ayrıca o avatar ne öyle ahahhaha
Evet her beden farklı ne yazık ki. Birde denemeden almaya kalkarak zaten risk alıyoruz :))) benim beğendiklerim genelde cup lı straplez modellerdı. Push-up yazıyordu fakat eşim gösterdi bu arada içi destekli değil kendinden süngerli. Azıcık büyük gösterecek denk gelirse ne güzel :)))
Senin Amerikan bikini yakıyor )))Renkleri çok hoşuma gidiyor uyum harika.
Denemeden almaya bende pek cesaret edemiyorum.Ancak bildiğim,daha önce aldığım bir markanın ürünü ise yanılma ihtimali çok düşük oluyor o yüzden cesaret edebilirim.Ancak deneyipte almak en iyisi