• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğru spor?

EliffVVav

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2015
1.609
1.055
83
arkadaşlar 2,5 ay önce Doğum yapmış bir anneyim. Bir evladım daha var o da 29 aylık .
İlk hamileliğimden 5 kilo fazlam kalmıştı , şimdi ise ilk evlendiğim halimden 11 kilo fazlam var :oha:
Şimdi vücudumu uygun hareketlerle toparlamak istiyorum ama biraz kafam karıştı o yüzden size bi danışayım dedim . 2 yıl önce Doğum yapan bi arkadaşım ile konuştuk , 2 yılda eski kilosuna yaklaşsa da göbeği bi türlü inmedi , sonra öğrendik ki diestis resti denilen şey olmuş , kesin yanlış yazdm
:süslü: :halay:
Neyse, karın kaslarının yana doğru açılması manasına geliyor . Ve mekik hareketleri ile o açılma daha da büyüyor dolayısı ile hem sağlıksıZ bir durum oluşuyor hemde göbeğini eritemiyorsun.
Şimdi bende o durum var mı bilmiyorum tabi ki ama , youttubeden falan baktığım kadarıyla hep mekiğe benzer hareketler öneriliyor .
Ben doğru spor yapmayı nasıl öğrenirim ?
Çocuklarımla dışarıya çıkmam ve bunu düzenli yapmam mümkün değil , evde bi çözüm bulmam gerek

Back