Sohrab La Vita E Bella 🎈 Pro Üye 12 Nisan 2019 24.141 38.334 598 6 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Zxcncmcm #21 Zxcncmcm .!.: Eczane vermedi sağlık ocağına gidin kan testleri yaptırın dedi Genişletmek için tıkla... Aaa ben hep gidip eczaneden direk alıyorum, hıc boyle bısey demedıler
Zxcncmcm .!.: Eczane vermedi sağlık ocağına gidin kan testleri yaptırın dedi Genişletmek için tıkla... Aaa ben hep gidip eczaneden direk alıyorum, hıc boyle bısey demedıler
Z Zxcncmcm Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2020 161 20 13 30 6 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Zxcncmcm #22 Sohrabb .!.: Aaa ben hep gidip eczaneden direk alıyorum, hıc boyle bısey demedıler Genişletmek için tıkla... Bana böyke dediler sağlık ocağınamı gitmeliyim
Sohrabb .!.: Aaa ben hep gidip eczaneden direk alıyorum, hıc boyle bısey demedıler Genişletmek için tıkla... Bana böyke dediler sağlık ocağınamı gitmeliyim
Sohrab La Vita E Bella 🎈 Pro Üye 12 Nisan 2019 24.141 38.334 598 6 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Zxcncmcm #23 Zxcncmcm .!.: Bana böyke dediler sağlık ocağınamı gitmeliyim Genişletmek için tıkla... Onunla ılgılı bilgim yok ama kadın doguma veya aıle hekımınıze danısın bi, bebek dusunuyorum folık asıt kullanmalı mıyım diye
Zxcncmcm .!.: Bana böyke dediler sağlık ocağınamı gitmeliyim Genişletmek için tıkla... Onunla ılgılı bilgim yok ama kadın doguma veya aıle hekımınıze danısın bi, bebek dusunuyorum folık asıt kullanmalı mıyım diye
Z Zxcncmcm Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2020 161 20 13 30 6 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Zxcncmcm #24 Sohrabb .!.: Onunla ılgılı bilgim yok ama kadın doguma veya aıle hekımınıze danısın bi, bebek dusunuyorum folık asıt kullanmalı mıyım diye Genişletmek için tıkla... Hamile kalmadan kullanmayıp çocuğu yinede sağlıklı olan varmı acaba
Sohrabb .!.: Onunla ılgılı bilgim yok ama kadın doguma veya aıle hekımınıze danısın bi, bebek dusunuyorum folık asıt kullanmalı mıyım diye Genişletmek için tıkla... Hamile kalmadan kullanmayıp çocuğu yinede sağlıklı olan varmı acaba
Sohrab La Vita E Bella 🎈 Pro Üye 12 Nisan 2019 24.141 38.334 598 6 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Zxcncmcm #25 Zxcncmcm .!.: Hamile kalmadan kullanmayıp çocuğu yinede sağlıklı olan varmı acaba Genişletmek için tıkla... Ben varım annem 5.ay da ogrenmıs hamıle oldugunu
Zxcncmcm .!.: Hamile kalmadan kullanmayıp çocuğu yinede sağlıklı olan varmı acaba Genişletmek için tıkla... Ben varım annem 5.ay da ogrenmıs hamıle oldugunu