Gebeliğe Hazırlık Doğru mu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zxcncmcm

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2020
161
20
13
30
merhaba arkadaşlar hamile değilim daha ama arkadaşlarım hep folik asit kullanmaya başla şimdiden diyor çocuğun sağlığı için eczaneden alınıyormuş doktora sormaya gerek yokmuş doğrumu

merhaba arkadaşlar hamile değilim daha ama arkadaşlarım hep folik asit kullanmaya başla şimdiden diyor çocuğun sağlığı için eczaneden alınıyormuş doktora sormaya gerek yokmuş doğrumu
öncelikle gebelik düşünüyorsanız doktora gidip hormon testi yaptırıp ultrason muaynesi olmanız daha iyi tabi genel anlamda durumunuz için.. ama folikasit konusunda evet doğru eczane gidip alabilirsiniz reçetesiz

öncelikle gebelik düşünüyorsanız doktora gidip hormon testi yaptırıp ultrason muaynesi olmanız daha iyi tabi genel anlamda durumunuz için.. ama folikasit konusunda evet doğru eczane gidip alabilirsiniz reçetesiz
Hastaneye gidesim yok şimdi virüsten dolayı

dogru

Kullanmazsan ne olur
Kullanırsan bebeğin omurılık gelişimine katkı saglar, kullanman da zarar yok vitamın oldugu ıcın hergun vucuttan atılıyor fazlaası, kullanmazsanız da pek bişey olacagını sanmıyorum eskıden folık asıt mı varmıs.. Ama kullanın eskıler gıbı saglıklı beslenemıyoruz, her yer hormonlu gıda dolu. Bebeğin gelişimine fayda saglar

Teşekkür ederim doktora sormadan alsam zararı olurmu diye düşündğmde ilk

Folik asit konusunda dogru genelde 3 ay oncesinden baslayn diyolarda senin yerinde olsam gider butun kontrolrmi yaptırırım ben bi anda hamile kaldm suan baya sıkıntı yaşıyorum yok troidmis oymus buymus sonradan ugrasma canm.

doktora sormak için illa hastaneye gidilmesi gerekmiyor. online olarak da görüşülebiliyor. allah aşkına ilaç, takviye vs kullanımlarında doktorlarla görüşmeden online platformlara sormayın.

Teşekkür ederim doktora sormadan alsam zararı olurmu diye düşündğmde ilk
Bi zararı yok cnm fazlası vucuttan atılıyor çunku vitaminler vuctta depolanmıyor, benim bekar bir arkadsım bile kullanıyor içinde b vitamın lerı de olandan

Maalesef yok öyle bişey

hangi hastaneye bakıyorsunuz bilmiyorum ama bana gitmediğim hastanelerden bile online görüşmeler başladı diye bir sürü mesaj geldi.

siz bilirsiniz tabi ama ilaç denen şey sanal ortamda fikir alıp kullanılmaz. ya eczacı ya doktor vermeli.
zaten eczanede vermemiş kan testi olmadan.
araştırmanız gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…