• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogru mu yaptımm

Kesinlikle iyi niyetle böyle şeyler anlatılmaz.ayrilacaksan bu yüzden ayrıl
Zaten bunun üzerine o olunca ben bu hayranlik mevzusunu abarttim. Ama diger herseyi bana uygun oldugu icin de biraz daha mi gözlemlesem diyorum. Belki bana kendisini kanıtlamak icin anlatmıstır. Ama bir daha yaparsa ya uyaricam ya da direkt ayrılıcam şu an kestiremiyorum.

Zaten bunun üzerine o olunca ben bu hayranlik mevzusunu abarttim. Ama diger herseyi bana uygun oldugu icin de biraz daha mi gözlemlesem diyorum. Belki bana kendisini kanıtlamak icin anlatmıstır. Ama bir daha yaparsa ya uyaricam ya da direkt ayrılıcam şu an kestiremiyorum.
Sen de başla o zaman bi erkek gördüm nasıl kasları vardi gömlekten taşıyor ama bakmadım arkadaşlarım anlattı de

Kanıtlamak için anlattığını düşünmüyorum.cok mu seviyorsunuz sanki çok seviyorsunuz da bu yüzden iyi düşünmeye çalışıyorsunuz gibi geldi bana.

Kanıtlamak için anlattığını düşünmüyorum.cok mu seviyorsunuz sanki çok seviyorsunuz da bu yüzden iyi düşünmeye çalışıyorsunuz gibi geldi bana.

Yani cok sevmek diyemem. Ama iyi ozellikleri cok fazla yanında cok iyi hissediyorum. Sonradan pişman olmak istemiyorum. Bir süre daha denemeyi şans vermeyi düsünüyorum. Bunu elbet bir kez daha yapar ve ifadesini alırım ona göre hareket ederim gibi

Abartmışsın tabi bunun yüzünden hiç insan sevgilisinden ayrılır mi :) olur böyle şeyler bazen psikoloji de insanı etkiliyor ruh haliniz kötü oluyor çok saçma şeylere takıliyorsunuz . Ama bu gömlek iç çamaşırı olayı biraz sıkıntılı gibi. 3 ayda mümkün değil bir erkeği tanıyamazsın kendini sonradan belli eden bir sürü erkek var emin ol. Umarım düşündüğün gibi ıyi biridir

Abartmışsın tabi bunun yüzünden hiç insan sevgilisinden ayrılır mi :) olur böyle şeyler bazen psikoloji de insanı etkiliyor ruh haliniz kötü oluyor çok saçma şeylere takıliyorsunuz . Ama bu gömlek iç çamaşırı olayı biraz sıkıntılı gibi. 3 ayda mümkün değil bir erkeği tanıyamazsın kendini sonradan belli eden bir sürü erkek var emin ol. Umarım düşündüğün gibi ıyi biridir
Teşekkur ederim cevabın ićin ben de öyle düşünüyorum bakalım zaman neler gösterecek. Hayirlısı..

Abartmışsın kısımlarına ben de katılıyorum. O kısım hakkında yorum yapmayacağım zira vurmayın, ölmüş demeye geldim :D
Mesela bir kere de şey demisti. Bir kadın proje sunacakmış gömlegindeki dügmeleri açık yani dekolte veriyor ben bakmiyorum am ortagim bakıyor falan.. niye bunlari anlatiyor acaba

Ama şu olaylar da hiiiçç normal değil. Milletin dekoltesi, iç çamaşırı hakkında konuşması çok yakışıksız.

Ona neymiş elalemin dekoltesinden, çamaşırından

Ben olsam ünlü hayranlığını boşverir, bunları sorgulardım. Daha ciddi problemler çünkü

Anaaa :KK57: saçmalığa bak :oha:

Kızlar ben 3 aydır biriyle konuşuyorum. İlk defa bu kadar kibar beyefendi ve bana uygun oldugunu düsündüğüm biriydi. Fakat bugün ona hayranı oldugu biri var mı diye sorunca bir ünlünün ismini verdi ben bunu kaldıramadım ve bunu normal bulmadığımı söyledim. Numarasını sildim. Şimdi dogru mu yaptim yoksa abarttim mi diye düsünüyorum. Sizce normal mi ben cok kıskandım onun kadar iyisini bulursan sen de bir erkege haran ol dedi bana . Kafam cok karısık . Ne yapsam bilmiyorum

Hem sormuşsunuz hem cevap almışsınız hayır yok ben ne karakter ne görsel olarak senden başkasını görmüyorum deseydi siz mutlu olacaktınız belki ama o dürüst olmayacaktı .... bazen soru sorarken cevabını kaldırabilip kaldiramamanizin muhasebesini yapmanızı tavsiye ederim.

ayy ne abartmıssın
bende robbie williamsı cok severım
severım dıye esım bana jest yapar lıstesını olusturur klıplerını sıralar falan tarzı olmamasına ragmen

tutup benı silse bunu kaldıramasa ne cok gulerdım ama

Back