Dogru mu yapiyorum

1impossiblelove

Hoșgeldin gün ıșığım
Kayıtlı Üye
14 Mart 2018
1.545
2.886
53
29
Kizlar yeni dogum yaptim
Merak ettigim birsey var
Sutum suan yeni yeni geliyor
Kizimi emziriyorum o uyurkende sagip buzdolabina koyuyorum biberonla
Uyandiginda ise ilik suda bir bardakta ilitip iciriyorum
Boyle sutte bir bozulma olur mu?

Cok fazla gelmedigi icin suan posetleyip buzluga atamiyorum fakat aklima takildi kimyasi bozulur birsey olur diye

nacizane tavsiyem eger bebeginizden uzak kalmiyorsaniz, sütünüzü sagmayin.. bebek her istediginde sadece emzirin.. sagim yaptikca meme daha cok süt üretir ve tazyikli gelebilir.. bebekler de tazyikli gelen sütü pek sevmezler, süt cok geldigi icin bogulur gibi oluyorlar.. güle güle büyütün bebisinizi..

nacizane tavsiyem eger bebeginizden uzak kalmiyorsaniz, sütünüzü sagmayin.. bebek her istediginde sadece emzirin.. sagim yaptikca meme daha cok süt üretir ve tazyikli gelebilir.. bebekler de tazyikli gelen sütü pek sevmezler, süt cok geldigi icin bogulur gibi oluyorlar.. güle güle büyütün bebisinizi..
Gogus uclarim yok malesef
Yani kizim tutamiyor
Uyanikken sık sık emzirmeye calisiyorum zar zor
Uyurkende sagiyorum

Kizlar yeni dogum yaptim
Merak ettigim birsey var
Sutum suan yeni yeni geliyor
Kizimi emziriyorum o uyurkende sagip buzdolabina koyuyorum biberonla
Uyandiginda ise ilik suda bir bardakta ilitip iciriyorum
Boyle sutte bir bozulma olur mu?

Cok fazla gelmedigi icin suan posetleyip buzluga atamiyorum fakat aklima takildi kimyasi bozulur birsey olur diye
Hayır canım olmaz alt bölümde 3 gün durabilir dışarıda da 3 saat buzlukta 3ay ılıtma tekniğin doğru sadece çok sallamamak lazımmış buna dikkat et

sağmayın memeye mudahale etmeyın gerekmedıkçe.hem sut azalır hemde terbıye olmaz kolayına.

Bebek uyurken sagmakta bir sakınca yok ben de öyle yaptım ,tutamiyorsa memeyi meme ucu alın benim bebegim 13 gün öyle emdi sonra meme ucum cikti

Bol bol emzirin
Emzirmek için meme ucuna ihtiyacınız yok, kahverengi kısmı alacak ağzına
Biberonla verirseniz biberonun kolay akışı yüzünden emmeyi bırakabilir
Ayrıca anne Bebek beraberken sağım önerilmiyor
Memelerin terbiye olmasını engeller

Back
X