- 14 Mart 2018
- 1.545
- 2.886
- 53
- 29
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
arkadaşa katılıyorumYok olmaz.
Dışarıda 3 saat, dolapta 3 gün, buzlukta 3 6 ay vakti var.
Benmari usulü eritip, ısıtıp kullanabilirsin.
Gogus uclarim yokSütünüz çok mu. O yüzden mı fazlasını sagip dolaba atıyorsunuz. Uyanınca direk emse bebis daha iyi olmaz mi.
2 saat kadarBebeğiniz ne kadar süre uyuyor?
Gogus uclarim yok malesefnacizane tavsiyem eger bebeginizden uzak kalmiyorsaniz, sütünüzü sagmayin.. bebek her istediginde sadece emzirin.. sagim yaptikca meme daha cok süt üretir ve tazyikli gelebilir.. bebekler de tazyikli gelen sütü pek sevmezler, süt cok geldigi icin bogulur gibi oluyorlar.. güle güle büyütün bebisinizi..
Tesekkur ederimYok olmaz.
Dışarıda 3 saat, dolapta 3 gün, buzlukta 3 6 ay vakti var.
Benmari usulü eritip, ısıtıp kullanabilirsin.
Hayır canım olmaz alt bölümde 3 gün durabilir dışarıda da 3 saat buzlukta 3ay ılıtma tekniğin doğru sadece çok sallamamak lazımmış buna dikkat etKizlar yeni dogum yaptim
Merak ettigim birsey var
Sutum suan yeni yeni geliyor
Kizimi emziriyorum o uyurkende sagip buzdolabina koyuyorum biberonla
Uyandiginda ise ilik suda bir bardakta ilitip iciriyorum
Boyle sutte bir bozulma olur mu?
Cok fazla gelmedigi icin suan posetleyip buzluga atamiyorum fakat aklima takildi kimyasi bozulur birsey olur diye
Meme ucunu nasil emdi ben aldim ama ondada cekemiyorBebek uyurken sagmakta bir sakınca yok ben de öyle yaptım ,tutamiyorsa memeyi meme ucu alın benim bebegim 13 gün öyle emdi sonra meme ucum cikti
Meme ucunu mememe iyice yerleştirdim onda saatlerce emiyordu av..nt almıştım markasından olabilir mi?gerçeğe çok yakinMeme ucunu nasil emdi ben aldim ama ondada cekemiyor
Ben esime aldirdim ama sanirim boyutlari oluyor buyuk boyundan almisMeme ucunu nasil emdi ben aldim ama ondada cekemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?