doğru mu acaba?

s.m18

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
252
12
298
Diğer
kızlar size bişey sormak istiyorum,biyerden duymuştum,doğru mu acaba bilen varmı,bebek için çalşırken eğer tutmamışsa spermler 1-2 gün içerisinde idrarla geri çıkarmış,zaten farkettinizmi bilmiyorum o dönemlerde çok wc ye çıkma ihtiyacı duyuluyo,ondan mı acaba tutmadığından mı,bilen varmı kızlar

normalde de çıkmıyor mu zaten? ben pek deneyimli değilim bu konuda ama,normalde de geri aktığını duymuştum.

benim bildiğim spermler kadının içinde 72 saat yaşayabiyomuş...
ama idrarlamı atılıyo bilmiyorum zaten çoğunluğu ilk saatlerde akıp gidiyo...

yok canım öyle bişey olduğunu sanmıyorum, 1-2 gün sonra hala idrarla sperm çıkıyorsa bile zaten giden çoktan gitmiştir yerine, yani o tutmadığını göstermez...

spermler idrar ile çıkamazlar.

çünkü spermler rahim de oluyor.yani çiş gelen yerimiz ile adet kanı gelen yerimiz ayrı. bu yüzden spermler idrarla atılamaz.
zaten duş aldığımızda gidiyorlardır.

Arkadaşlar spermin sizin içinizde kaybolmasını beklemiyorsunuz değil mi?
Yataktan doğrulduğunuzda zaten akıyor dışarı...

evt doğrulduğumuz anda akıyo ama bi kısmı akıyo,ya kalan kısım noluyo,arkadaşım idrarla atıldığını söylemişti,demekki doğru değilmiş

yaa zaten daha ayagı kalkmadan spermler dışarı çıkıyo
gideni zaten gider kalan saglar bizimdir........:lepi:
bunun tutması yada tutmamasıyla ilgisi yok

evt doğrulduğumuz anda akıyo ama bi kısmı akıyo,ya kalan kısım noluyo,arkadaşım idrarla atıldığını söylemişti,demekki doğru değilmiş

Kusura bakma ama arkadaşını bu konuda biraz bilgisiz gördüm...
Vajina girişi ve idrar deliği farklı yerde. Nasıl vajinadan giren birşey idrar deliğinden çıkabilir?

bilgim olsa sormazdım zaten arkadaşım,bilgim olmadığı için soruyorum,insan bu konuda o kadar çok hassaslaşıyoki duyduğu heşeye inanıyo,Allah hepimizede annelik duygusunu tattırmayı nasip etsin inşallh

bilgim olsa sormazdım zaten arkadaşım,bilgim olmadığı için soruyorum,insan bu konuda o kadar çok hassaslaşıyoki duyduğu heşeye inanıyo,Allah hepimizede annelik duygusunu tattırmayı nasip etsin inşallh

Allah İSTEYENLERE versin inşallah...

Size kim söylemişse yanlış söylemiş.
İdrar, böbrekten gelir; sperm ise vajinaya boşalıyor, ikisinin yolu birbirine yakın ama bağlı değiller,
herhangi bir bağlantıları da yok canım.
Ama bebek istiyorsanız,ilişkiden sonra durabildiğiniz kadar ayaklarınızı duvara uzatıp,dayayıp durabilirsiniz.
Böylece spermler daha uzun süre içinizde kalır ve hamile kalma olasılığınız bir miktar da olsa artar.

tşk ederim cnm verdiğin bilgi için,ayaklarımı duvara dayamaktan bi hal oldum zaten,rabbim isteyen herkese verir inşllh

sperm idrarla atılmaz,rahim yolundan akar gider..o dönemde sık idrar da muhtemelen ilişki sonrası hassaslaşma,ilişkiyle mesaneye bası uygulanmasıyla alakalı bi durum..

hımm olabilir,o dönemde çok sık idrara çıkılıyo,mesenaye baskı uygulandığından olabilir dediğin gibi

arkadaşlar bende ilişkiden sonra belimle popomun ortası gibi yere yastık koyuyorum ayaklarımı yukarı kaldırıorum ve bazen sabahladığım bile oluor o zaman hiç bi akıntı olmuo ..ama 2 saat kadar bu şekilde yatıp kaktığım zaman geri akıntılar oluor bu da ölü sperm olabilirmiş ve de erkekteki proteinler atılırmış ben dr uma sordum böle dedi ayrıca bana hep yat kalkma der çok sıcak duş yapma özellikle belden aşağını soğuya yakın ılık yıka der...kimisi vajınanın içine parmağını sokup yıkarmış bu çok sakıncalı bi durummuş.hatta böle bi sitede okudu.m duj jeli ,sabun işte herhangi köpük bile değirmemeye çalışılacakmış vajinanın iç taraflarına..dikkat ediyoruz mutlaka ama her duyduğumuzu bi ümit yapıoruz herşey yaradana..o verecek olursa herşey bahane...

artık öyle bi daraldımki delirmek üzereyim,hiç olmayacak galiba,gecenn bi yarısı oldu biz yine bebek meselesi yüzünden tartıştık,biliyorum verecek olan rabbim ama bu kadar da rahat olunmazki,benm yapmadığım kalmadı 1 yıldır hormon ilacı kullanıyorum 15 kilo aldım ilaçlardan,yan etkilerini hiç saymıyorum bile,ayaklarım saatlerce havada bekliyorum,neredeyse hiç uyayamadan işe gidiyorum,ama o o kadar rahatki ,delirtiyo beni rahatlığı,öffffff benmi çok takıntılıyım yoksa

idrar gelen yerle birleşmenin gerçekleştiği yer vajina çok farklı
idararla gelmesi mümkün değil
o ilişkiden sonra tuvalete gitme hissi
idrar yoları iltihabını akla getirir.

İlişkiden sonra rahim ağzından içeri giden gitmiş oluyor, kalanlarda illaki akıp gidecektir. Mesele yaramaz ve aktif bir sipermin o mahrur yumurtayı döllemesi oda artık bilimum şansa kalıyor. İçini ferah tutmaya çalış, bu zor birşey biliyorum... 3 yıl oldu ben olayı akışına bıraktım canım sende çok takma kafana, olan sağlığına oluyor insanın. Ben üzüntüden başka sağlık sorunlarıyla başbaşayımboshayallersmile

CAnım yaşınızı falan bilmiyorum ama sen takmışsın canım...
Biraz akışına bırak. Ne zaman olursa olur de...
Madem eşin o kadar rahat sen de rahat ol. Doktora falan gitmediniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…