kızlar size bişey sormak istiyorum,biyerden duymuştum,doğru mu acaba bilen varmı,bebek için çalşırken eğer tutmamışsa spermler 1-2 gün içerisinde idrarla geri çıkarmış,zaten farkettinizmi bilmiyorum o dönemlerde çok wc ye çıkma ihtiyacı duyuluyo,ondan mı acaba tutmadığından mı,bilen varmı kızlar
evt doğrulduğumuz anda akıyo ama bi kısmı akıyo,ya kalan kısım noluyo,arkadaşım idrarla atıldığını söylemişti,demekki doğru değilmiş
bilgim olsa sormazdım zaten arkadaşım,bilgim olmadığı için soruyorum,insan bu konuda o kadar çok hassaslaşıyoki duyduğu heşeye inanıyo,Allah hepimizede annelik duygusunu tattırmayı nasip etsin inşallh
artık öyle bi daraldımki delirmek üzereyim,hiç olmayacak galiba,gecenn bi yarısı oldu biz yine bebek meselesi yüzünden tartıştık,biliyorum verecek olan rabbim ama bu kadar da rahat olunmazki,benm yapmadığım kalmadı 1 yıldır hormon ilacı kullanıyorum 15 kilo aldım ilaçlardan,yan etkilerini hiç saymıyorum bile,ayaklarım saatlerce havada bekliyorum,neredeyse hiç uyayamadan işe gidiyorum,ama o o kadar rahatki ,delirtiyo beni rahatlığı,öffffff benmi çok takıntılıyım yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?