Doğru İnsanla Mı Birliktesiniz?

[h=2]Doğrultulabilir bir insanla birliktesiniz[/h]
Bu insanda yanlış bir şeyler var ama altından kalkılamaz, düzeltilemez gibi durmuyor. Keza sizin de giderilmesi gereken bir takım kusurlarınız mevcut. Birbirinizi eğite eğite doğru insanlar hale gelebilirsiniz. Durumun farkında olun yeter.

Hiç değişmeyecek bir odun olmasındansa bu iyi haber:34:
Biliyorum ben , iki kere iki dört eder de kaybettik anlaşan çift modelini , olsun bunada şükür.

aynen buna da şükür... sadece karşı taraf değil işte bende de var ya kendiminde farkındayım hani o yüzden düzeltemicemiz bir sorun olamaz aramızda ;))

Doğrultulabilir bir insanla birliktesiniz
Bu insanda yanlış bir şeyler var ama altından kalkılamaz, düzeltilemez gibi durmuyor. Keza sizin de giderilmesi gereken bir takım kusurlarınız mevcut. Birbirinizi eğite eğite doğru insanlar hale gelebilirsiniz. Durumun farkında olun yeter.
YOKKK YAAAAAAAAAAAAAAAA :1:

Neden yok yaaa :1:

[h=2]Doğrultulabilir bir insanla birliktesiniz[/h]

Hiç değişmeyecek bir odun olmasındansa bu iyi haber:34:
Biliyorum ben , iki kere iki dört eder de kaybettik anlaşan çift modelini , olsun bunada şükür.

Odun olmasından iyi bir haber evet doğru diyorsun :1:

Şükretmek iyidir, Allah gönlüne göre versin diyorum :34::40:

Test sonucuna bakar mısınız :5: üffffffff canım sıkıldı ve etkilendim şu an sonuçtan .

-------------

Her şey baştan yanlış

Bu ilişki başlarken sizin de inancınız yokmuş doğru biriyle başlangıç yaptığınıza, ama galiba boşluktan sıkılmışsınız. Belki de onun sebep olduğu bir göz aldanmasıdır. Siz isterseniz gene de inanmayın bize ama bu işin sonu pek sonsuza kadar birlikte yaşamışlar olacak gibi durmuyor.

Aranızın şuandaki durumu ne ki bu kadar etkilendin canım? :26:

Belki de siz zıt kutuplar olduğunuzu görebiliriz buradan...

Zıtlıklar da birbirini tamamlayabilir...

Durumunuzu bilmiyorum ama teste inanma testsiz de kalma :34: :31:

aynen buna da şükür... sadece karşı taraf değil işte bende de var ya kendiminde farkındayım hani o yüzden düzeltemicemiz bir sorun olamaz aramızda ;))

Değil mi önemli olan zaten ilişkilerde düzelebilmek,

Birbirinizi değiştirmeden ilişkiyi saygıyla yürütebilmek :34:

:31::31:

aynı hislerim gibi çıktı sonuç kesinlikle doğru insan :16:
bu test de onay verdiğine göre evlenmemiz için bir mani yok demektir :9:

Hayırlısı olsun tatlım kaderinse neden olmasın :16:

Doğru insanı bulduğuna sevindim diyeyim ne diyeyim o zaman :1:

senin için de hayırlısı olsun tatlım , Allahım çıktığımız yolda utandırmasın bizi :116:sevdiceğinle hep mutlu olmanız dileğiyle :127:

Amin canım çok teşekkür ederim sağol :1:

Hepimiz için hayırlısı inşallah... Kimseye de nazar değmesin :nazar:

Topiğime yorum yaptığın için de teşekkür ederim tekrardan.. :40::51:

doğru insan %100 eminim ancak zamanlama yanlış.
kader işte...

Aynen öyle, kader bazen böyle olmasını gerektiriyor :26:

Kiminin yeri, kiminin zamanlaması, kiminin seçtiği insan yanlış oluyor...

Hayat ama yapılacak bir şey yok, hakkınızda hayırlısı olsun

Umarım daha hayırlısı karşınıza çıkar ve "iyiki"lere sahip olursunuz hep :34::40:

:13::13:

Aynen öyle, kader bazen böyle olmasını gerektiriyor :26:

Kiminin yeri, kiminin zamanlaması, kiminin seçtiği insan yanlış oluyor...

Hayat ama yapılacak bir şey yok, hakkınızda hayırlısı olsun

Umarım daha hayırlısı karşınıza çıkar ve "iyiki"lere sahip olursunuz hep :34::40:

:13::13:

siz de efendim, güzel dilekleriniz karşısında ben dahasını temenni ediyorum sizin için...
Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın, kadere aklım ermiyor, eremez de...

siz de efendim, güzel dilekleriniz karşısında ben dahasını temenni ediyorum sizin için...
Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın, kadere aklım ermiyor, eremez de...

Çok teşekkür ediyorum topiğime cevap verip,

Düşüncelerinizi paylaştığınız için de tekrardan teşekkür ediyorum :40:

Amin evet herkesi iyilerle karşılaştırsın inşallah...

Bir plan var, kaderimiz... Biz ona uyuyoruz...

Allah'a şükredelim, hayırlısını isteyelim.

Gerisi teferruat :34::46:

Durumun farkında mısınız pekisi? :40:

Back