Doğru İnsanla Mı Birliktesiniz?

Doğru insanla birliktesiniz
Kafanız hiç karışmasın, tam olarak doğru insanla birliktesiniz. Gözünüzü dışarılardan alın artık. Aklınızı başınıza toplayın. Bir daha böylesinin karşınıza çıkması için kimbilir kaç imtihandan geçmeniz gerekecek. Bütün gücünüzle asılmayın ki o da köşeye sıkıştığını zannetmesin. Ama ilişkinizin tadını çıkarın.

Hım öyle mii

Benim hayatımda biri yok tatlım o yüzden testi yapamadım ama senin sonucun çok hoşmuş

emindim ben ama yine de yaptım işte sonuç.

Doğru insanla birliktesiniz
Kafanız hiç karışmasın, tam olarak doğru insanla birliktesiniz. Gözünüzü dışarılardan alın artık. Aklınızı başınıza toplayın. Bir daha böylesinin karşınıza çıkması için kimbilir kaç imtihandan geçmeniz gerekecek. Bütün gücünüzle asılmayın ki o da köşeye sıkıştığını zannetmesin. Ama ilişkinizin tadını çıkarın.

Emindin demeekk O ne özgüven oo

Doğrultulabilir bir insanla birliktesiniz
Bu insanda yanlış bir şeyler var ama altından kalkılamaz, düzeltilemez gibi durmuyor. Keza sizin de giderilmesi gereken bir takım kusurlarınız mevcut. Birbirinizi eğite eğite doğru insanlar hale gelebilirsiniz. Durumun farkında olun yeter.

Ay aramız kötüyken bunun çıkması daha kötü oldu

Hiç sorma canım yaa, bana çıkan şeye bakar mısın

Tam ayrılmayı düşünürken böyle bir şey çıkınca ne bileyimm

Demek ki ayrılmıycaksın sen her şey iyiye gitcek

Ben bugün ayrılıyorum valla ya :26:

Bu sefer mantığım şu olacak gelirse benim gelmezse gitsin...

Diyeceğim ya kendini düzelt ya da olmaz bu böyle gerçekten...

Olmaz derse tamam baş baş selametlee

Ben bugün ayrılıyorum valla ya :26:

Bu sefer mantığım şu olacak gelirse benim gelmezse gitsin...

Diyeceğim ya kendini düzelt ya da olmaz bu böyle gerçekten...

Olmaz derse tamam baş baş selametlee

Dur konunu tam olarak okuyumda ona göre yorum yapayım orda :)

Doğrultulabilir bir insanla birliktesiniz
Bu insanda yanlış bir şeyler var ama altından kalkılamaz, düzeltilemez gibi durmuyor. Keza sizin de giderilmesi gereken bir takım kusurlarınız mevcut. Birbirinizi eğite eğite doğru insanlar hale gelebilirsiniz. Durumun farkında olun yeter.
YOKKK YAAAAAAAAAAAAAAAA

[h=2]Doğrultulabilir bir insanla birliktesiniz[/h]

Hiç değişmeyecek bir odun olmasındansa bu iyi haber
Biliyorum ben , iki kere iki dört eder de kaybettik anlaşan çift modelini , olsun bunada şükür.

Test sonucuna bakar mısınız üffffffff canım sıkıldı ve etkilendim şu an sonuçtan .

-------------

Her şey baştan yanlış

Bu ilişki başlarken sizin de inancınız yokmuş doğru biriyle başlangıç yaptığınıza, ama galiba boşluktan sıkılmışsınız. Belki de onun sebep olduğu bir göz aldanmasıdır. Siz isterseniz gene de inanmayın bize ama bu işin sonu pek sonsuza kadar birlikte yaşamışlar olacak gibi durmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…