Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Her sey bitti dediginiz ve hayattan beklentinizi kestiginiz bir anda hayatinizi tumuyle degiştiren biriyle karsilatinizmi.bide karsiniza hep kötu insanlar çikmiş bir gun mutlaka dogru insani bulacaginiza inaniyormusunuz
hayatımı tümüyle değiştirecek bilecek insanla evlendim gerçekten ....son 7 yıldır hayatım tamamen değişti ve bundan sonra hayatımın daha güzel olacağındanda eminim artık....
işte rüya gibi ve bunu yaşadım delirmiş olduğum bi dönem sevgilimle karşılaştık ilk gün bana sana şaka gibi gelebilir hakkımda yanlışta düşünebilirsin ama ben sana aşık oldum ömrümce aradığımsın dedi gerçekten uzun süre inanamamıştım şimdi 4 yıldır birlikteyiz deli gibi aşığız allah izin verirse 2009 yazıda evlencess hayatta herşey olur yeterki gönülden iste..ben hayal bile edemeyeceğim bişey yaşadım dilerim daha iyilerini siz yaşayın:)
evet, herşey bitti dediğim bi anda hayatımı tamamen değiştirecek birileriyle karşılaştım, mucize oldu dedim evet işte bu dedim ama hepsi birbirinden beter çıktı... tek sonu kötü biten benim heralde..
evet, herşey bitti dediğim bi anda hayatımı tamamen değiştirecek birileriyle karşılaştım, mucize oldu dedim evet işte bu dedim ama hepsi birbirinden beter çıktı... tek sonu kötü biten benim heralde..