söz de nişanda düğün bir çok aksilikler çıkar ama sen sevdiğin kişiyle para muhabbetlerine girme. elbette senin her istediğini almak zorundalar. herşeye babanı araya koy ailene bırak onlar anlaşsınlar ben öyle yaptım mobilya konusununda cok rahatım. ilk nişanlımla çok tartışmalar yaşadık senin gibi ama tavsiyem eşya muhabbetlerinde ailenle git onun aileside gelsin farketmez.
sana tek tavsiyem hakkettiğin kadarından asla vazgeçme. pırlanta gibi kızları buluyolar bu devirde önüne kırmızı halı sermesi gerekirken mırın kırın.. eşya için tabiki vazgeçilmez ama cimri bir erkek veya aileyle yapabiilr misin bunu düşün. yapabilen örnekler mevcut, yapamayanlarda. ölç tart tatlım hakkında hayırlısı olsun
ben zaten girme niyetinde değildim 1 ay önce işimi bırakmak zorunda kaldım, ben işi bırakınca nasıl evlencez, düğün yapcaz diye girdik konuya, bir daha kapanmak bilmedi, beni de sözleriyle rahatlatmadı
Normal değil.. Uğraştırır..
4 aylık ilişki, aşk desen ne derece?
Uğraşmaya çile çekmeye değer mi?
Bence değmez..
ailen dese ki; benim kızım ne istiyorsa o olacak dese ilerde senin başını uğraştırırlar.evlilil yolu öyle birşeyki en başta ters hareketler evlilik sonrası başına vuruyorlar.sen birşey getırmedın kı bız aldık gibi bosyere kendi hayatını bunlarla mafedeceksın.4 aylık bir ilişki aşk olamaz anca hoşlantı tavsiyem hiçbirşey olmamışken olduğu yerde bırakmak.
aşık falan değilim mantık evliliği, ben 26, o ise 30 yaşında arkadaş aracılığıyla tanıştık. işte şimdi böyleyse evlenince ne olur bilmiyorum
cimri adamlardan anında soğuyorummm ıyyyyyyyy diyorum sadece ,böle bir adamla ömür geçermi sence ? iyi düşün evlılık bu
tabiki pazarlıkta yaparsın yeri gelince ,araştırıcaksında ama bu şekılde degil herşeyin ennnnnn ucuzunu arıyor şimdiden ilerde sana çöp bile almaz bu
valla 2 aydır ful para konuşuyoruz, ya istikbalin lafını açmıyorum bile kilim mobilyanın indirimde olan ürünlerine bakıyorum ona bile "yuhh, ne kadar pahalı, bence çok, markaya bu kadar verilmez " diyor, görgüsüz desem ailesi tanışmaya geldi benim ailem gitti görgüsüz tavırlarını görmemiştik, cimri maleseffhep derim cimri erkek çekilmez çiledir... yıllar önce hiç sevmeden çıkmaya başladığım sevgilim vardı ( diceksiniz sevmiyodun madem nie çıkıyodun ama ilk üni yılları çocukluk işte ) ablası avon satıyordu... getirdi katoloğu zorla önüme koydu illa ruj beğen ruj beğen... aman dedim neyse beğendim... bşr hafta sonra ruju getirdi benden ve 7.90 liraymış benden parasını istedi ... ben tabi şooookk... kekeledim kaldım... bozuk yoktu 10 lira verdim üstü kalsın dedim :)))
canımm gerçekten cimri erkek çekilecek çile değil...bir erkek sevdiğine karşı paranın lafını bu kadar çok yapmamalı...sonuçta bir kere evleiyorsunuz... işi iyiymiş ailesinin durumu iyiymiş... kasmasını gerektirecek çok sebep yok... sen de gidio özel dizayn mobilyalar istemiyosun ki istikbal den istiyorsun...gayet normal yani...
benimde nişanım olcakk ilk gelinin üstüne para vermedikleri kaldı kızın ailesi varlıklıydı 5 kuruş çıkmadı kabul edipp a dn z ye aldılar.bana gelince erkek ark yüklediler.bazen dioo fazlaya kaçmayalım ama seninki abartmışş..şimdiden bunları diosa ilerde bir iğnenin lafını eder.ister istemez bişi bakasın gelmiodur beğensen parası çok laf eder diosundur ucuzuna bakıosundur içine sinmiodur..valla kendine eziyet ettirmee kültürlü birisinn baştan tavrını koy kıymetini bilsinlerr.ilerde ailene yaslanmaktan utanmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?